BAILE HERCULANE
Articol
Statiunea Baile Herculane este amplasata intr-un cadru natural exceptional, parte integranta a Parcului National Valea Cernei-Domogled, beneficiind de aer si clima cu valoare terapeutica indicata pentru toate virstele. Asezarea statiunii pe Valea Cernei, la o altitudine de 168 m, pe aceeasi paralela cu Nisa si Venetia, ii confera statiunii un climat agreabil, cu influente mediteraneene. La adapost de vinturile puternice si zapezile crestelor, s-a creat, de-a lungul coridorului Vaii Cernei, o enclava de climat blind de crutare, ce constituie unul dintre factorii terapeutici importanti in tratamentul balneoclimateric din statiune. Cura de aeroni negativi asociata curei de teren (drumetii pe traseele din jurul statiunii etc.) are un important efect de bioenergizare a organismului uman, cu rezultate remarcabile in tratarea stressului cotidian. Toti acesti factori de cura, impreuna cu pitorescul si varietatea peisajului, confera statiunii Baile Herculane privilegiul unui loc ideal pentru o cura balneara, relaxare si odihna activa. Valea Cernei ramine acel colt de tara, unic in felul sau, cu bogatia apelor termominerale binefacatoare omului, cu natura privilegiata de climatul submediteranean si cea mai bogata aeroionizare negativa din tara. Statiunea Baile Herculane se bucura inca din antichitate de o recunoastere internationala datorita valorii terapeutice de exceptie a izvoarelor sale termominerale si sulfuroase. In zona au fost identificate pina in prezent 19 izvoare minerale, dintre care pentru cura balneara sint utilizate 9, celelalte curgind liber in apa Cernei.
S.C. HERCULES S.A. dispune de baze de tratament in cadrul fiecarui hotel, dotate cu aparatura moderna si complexa. Personalul medical, cu o bogata experienta in balneologie, constituie garantia obtinerii unor rezultate terapeutice exceptionale in urma efectuarii unei cure balneare complete.
La Baile Herculane se trateaza cu succes afectiuni ale aparatului locomotor, boli reumatismale cronice, afectiuni cronice ale nervilor periferici, boli cronice ale aparatului respirator, boli cronice ginecologice, boli ale aparatului digestiv, diabet zaharat, forme incipiente, intoxicatii cu metale grele, sindromul supraponderal, stari prelungite de stress etc. Alte tratamente - hidroterapia (afuziuni, bai alternante, bai galvanice, bai de plante, jacuzzi, masaj subacval, dus scotian etc), elecroterapia (aerosoli, bai partiale de lumina, diadinamice, infrarosii, ionizari, galvanizari, magnetodiaflux, ultrasunete, unde scurte etc.).
S.C. HERCULES S.A. dispune de 2.000 locuri de cazare in marile si modernele hoteluri Roman, Hercules, Diana, Afrodita, Minerva si Apollo. Numeroasele mijloace de recreere si divertisment - restaurante, baruri, bazine de inot cu apa termala, sauna, jocuri mecanice, biliard, minibowling - precum si posibilitatile de drumetie si excursii in statiune si pe Valea Cernei constituie o atractie in plus pentru turisti.
In continuare va prezentam citeva oferte speciale pentru cei care vor sa vina in Baile Herculane:
l oferta pentru grupuri de elevi si studenti (agentii de turism) - Hotel Hercules, Afrodita, Diana: loc in camera dubla - 236.500 lei/pers; Hotel Apollo: loc in camera dubla 170.500 lei/pers., loc in camera tripla 159.500 lei/pers. In tariful de cazare este inclus micul dejun in valoare de 60.000 lei/pers.
l oferta pentru grupuri de elevi si studenti (persoane fizice) - Hotel Hercules, Afrodita, Diana: loc in camera dubla 247.250 lei/pers.; Hotel Apollo: loc in camera dubla 178.250 lei/pers., loc in camera tripla 166.750 lei/pers. In tariful de cazare este inclus micul dejun in valoare de 60.000 lei/pers
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona