Pensiuni in MArginime
Articol
Desfasurate ca un evantai in jurul Sibiului, satele Marginimii sint in fapt adevarate popasuri turistice. Curtate in toate anotimpurile (totusi, cu precadere vara si iarna) de catre cei ce inca mai cred ca "vesnicia s-a nascut la sat", acestea, prin oamenii care locuiesc intr-insele, isi onoreaza admiratorii, oprindu-i o vreme in vatra lor, oferindu-le clipe de liniste si tihna si primind in schimb o "eternitate" de amintiri.

S.C. "Iulian & Comp" SRL -
prin Agentia de turism Marginimea Sibiului, va ofera cazare si masa pentru numai 17 Euro/zi/pers., in pensiune agroturistica aflata la zece km de Sibiu. In drumul spre Ocna Sibiului, in staul Rusciori, pe tipar sasesc (cum multe sint in Marginime) se afla casa proaspat renovata si adusa la standardul impus de normele turistice pentru omologare: adica bai, WC in interior, apa calda si rece etc.). Pensiunea dispune de doua camere spatioase, amenajate rustic (icoane pe sticla, vase de Corund, cergi, ulcioare si altele), o baie bine utilata, cu apa rece si calda, incalzita prin boiler, televizor color. Curtea este larga, numai buna pentru a se incinge un foc de tabara pe cinste si un gratar "la disc". La cerere, se pot organiza mese festive pentru grupuri, masa la stina si excursii in imprejurimi. De asemenea, se poate asigura cazare si masa pentru grupuri de copii in colaborare cu alte pensiuni, la preturi avantajoase. Pe de alta parte, S.C. Iulian & Comp SRL organizeaza si initieri in calarie, apicultura, pescuit; tabere de pictura de icoane pe sticla. Se ofera consultanta pentru cei interesati in dezvoltarea unei afaceri in agroturism.
Pentru relatii, sunati la: 0269/215.756; 0788/343.055; 0722/720.988.
Persoana de contact: Iulian Preda

Pensiunea Ion Craciun
Ridicata in satul Sibiel, la aproximativ 20 de km de Sibiu, chiar linga riul cu acelasi nume, pensiunea familiei Craciun este una dintre primele pensiuni agroturistice omologate in Romania. Pe aici sau perindat puzderie de turisti romani si straini, care au fost de-a dreptul incintati de ospitalitatea si atentia gazdelor, caci amfitrioana, "mama Marinuta", cum ii spune toata lumea, a stiut sa se faca placuta atit adultilor cit si copiilor. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca chipul mamei Marinuta a ajuns in sute de case din toate colturile tarii sau chiar peste noua mari si noua tari, caci toti cei care s-au cazat aici au dorit sa faca fotografii cu dumneaei. Dovada stau miile de fotografii pe care insasi gazda le are cu aproape toti turistii care i-au trecut pragul. Casa este asezata in panta usoara, din spatele gradinii incepind coama muntelui. Doua camere sint pregatite pentru oaspeti, iar mobilierul este rustic. Are doua bai, cu apa calda si rece, iar in curte o cismea care face deliciul copiilor vara, televizor color si incalzire cu lemne pe timp de iarna. In anotimpul cald se poate merge sus, la stina, pentru a se servi masa "la inaltime", se poate face foc de tabara sau se poate dormi in fin. Se pot face plimbari cu caruta, se poate mulge vaca (ca amuzament) sau se poate pescui in riul din apropiere sau in lacuri ceva mai indepartate (doi-trei km). Vara, la mama Marinuta masa se serveste afara, sub umbrar, si cheful seara poate tine mult dupa miezul noptii, caci tuica si vinul sint din belsug si de o calitate unanim recunoscuta. Toate produsele consumate sint naturale, din gospodaria proprie, iar camara poate sa faca fata cu brio, caci e ticsita de alimente.
Pretul pentru cazare si masa este de
17 Euro/zi/pers.
Pentru relatii, sunati la: 0269/215.756; 0788/343.055; 0722/720.988.
Persoana de contact: Iulian Preda.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona