Romania, de opt ori la FITUR
Articol
Anul acesta, tara noastra a participat pentru a opta oara la Tirgul International de Turism FITUR 2004, aflat la cea de-a XXIV-a editie, expunind, intr-un stand personalizat, cu o suprafata de 100 m, imagini cu cele mai frumoase zone si informatii pentru tour-operatori si turisti. Printre reprezentanti s-au numarat Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, TAROM si sapte prestigioase companii nationale de turism.
Participarea Romaniei la tirgurile de turism din Spania (FITUR Madrid si SITC Barcelona), actiunile de publicitate pe 10 linii de autobuze din Madrid si numeroasele reportaje sau articole aparute in presa de specialitate au condus la o crestere cu 22,9% a numarului turistilor spanioli care au vizitat tara noastra in 2003. In general, cei 21.328 de spanioli ne-au trecut granita s-au aratat interesati de circuitele culturale si de turismul religios.
FITUR este considerat al doilea mare tirg european de profil, dupa cel de la Berlin, si se adreseaza atit specialistilor, cit si publicului larg. Editia din acest an a reunit, pe o suprafata de 78.000 mp, repartizata in 10 pavilioane, 11.028 de operatori din turism, dintre care 749 expozanti directi, din 170 de tari si regiuni.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona