Fuziune de calibru Nova - Eurolines
Articol
Companiile Nova Turism si Touring Eurolines, din Bucuresti, au decis, recent, sa-si uneasca fortele pentru a crea cel mai important tour-operator din Romania. Fuziunea este primul eveniment de acest gen din peisajul turismului romanesc de dupa 1989.
In premiera, holdingul nou infiintat pregateste introducerea pe piata a unui card de fidelizare, care sa ofere clientilor avantaje la procurarea biletelor de autocar si de avion, la cazari in lumea intreaga, asigurari medicale si de calatorie, rent-a-car, inchirieri de microbuze, autocare si toate serviciile clubului Essenza (beauty, fitness, magazin, bar, etc.). Produsele turistice viitoare vor purta marca Nova Turism-Touring si vor fi comercializate in toate agentiile Nova si Eurolines din tara.
Nova Turism a fost primul tour operator cu capital privat care a luat fiinta in Romania, in februarie 1990, din initiativa lui Gheorghe Popa si Marcel Badescu - devenit astazi presedinte al departamentului turism din cadrul holdingului - si prima agentie licentiata IATA din Romania.
In ceea ce o priveste, Touring Eurolines si-a inceput activitatea in 1995, fiind cunoscuta mai ales ca transportator de persoane cu autocarul. Din 1997, compania este membra a organizatiei europene EUROLINES, cu sediul la Bruxelles. La ora actuala, ea detine cea mai mare retea de agentii de turism din tara - 36, dintre care 10 acreditate IATA.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona