Perla-Majestic a fost "cotata" la Bursa
Articol
Recent, a avut loc la hotelul "Perla-Majestic" din Mamaia traditionala editie a Bursei de Turism de pe Litoral. Evenimentul, organizat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Camera de Industrie si Navigatie Constanta, a reunit peste 70 de agentii tour-operatoare si reprezentanti ai societatilor comerciale cu baze turistice pe litoral, ai ANAT, ai Federatiei Sindicatelor din Turism si ai ANTREC. Lucrarile au fost deschise in prezenta lui Traian Panait si a lui Nicu Radulescu, secretari de stat in Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT).
Evenimentul a fost lansat printr-o serie de prezentari cu tematica variata, de la contributia transporturilor la buna desfasurare a sezonului turistic estival 2004 pina la modul in care MTCT se implica in dezvoltarea si promovarea din punct de vedere turistic a Litoralului Marii Negre.
"La compania SNTFC CFR Calatori am luat o serie de masuri care sa stimuleze transportul de calatori pe calea ferata in aceasta vara. Este vorba despre reducerile de tarife la grupurile organizate care circula cu trenul si despre promovarea unor reduceri la transportul feroviar al familiilor. Masuri similare au fost convenite la biletele cumparate in cursul saptaminii, marti, miercuri si joi. De asemenea, exista si o reducere de 10%, aplicata in plus fata de cele existente, pentru biletele elevilor si studentilor ce vor merge cu trenul la mare" - a apreciat Traian Panait. El a mai amintit de imbunatatirea conditiilor de transport pe calea ferata, introducerea automotoarelor "Sageata Albastra", catre si dinspre Litoral, crearea de pucte de informare turistica in gari si formarea de garnituri de tren ce vor avea in componenta vagoane noi, dotate cu aer conditionat. La rindul sau, secretarul de stat Nicu Radulescu a facut un apel la operatorii din turism ca preturile practicate in acest an sa fie pe masura posibilitatilor romanilor si sa corespunda unor servicii de calitate superioara. El a constatat, cu acest prilej, ca preturile avansate sint la nivelul celor de anul trecut, cu unele mici cresteri de 5% la acele societati comerciale unde s-au facut investitii in baza materiala, si a subliniat ca ministerul va continua sa deruleze programele sociale deja consacrate: "1 Mai la mare", "Litoralul pentru toti" etc.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona