Pina in iunie - balnear pentru toti
Articol
Ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Miron Mitrea, a semnat, zilele trecute, un protocol de colaborare privind lansarea ofertei speciale pentru turismul balnear cu reprezentantii Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania si ai Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.
Programul intitulat "O saptamina de refacere" se desfasoara in perioada 15 aprilie-15 iunie, pe parcursul a opt serii, fiecare avind durata de o saptamina, si un numar de locuri disponibile de 15.000/ serie. El cuprinde un pachet integrat de servicii pentru 6 nopti de cazare cu mic dejun inclus si tratament balnear. Oferta se adreseaza tuturor celor care au bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist.
Pentru structurile de 2 stele, pretul pachetului este de 1.200.000 lei, la care se adauga comisionul de 7 % al agentiei vinzatoare. La 3 stele, tariful ajunge la 1.400.000 lei, plus comisionul agentiei. Oferta MTCT include 30 de statiuni si circa 40 de hoteluri
"Avem o traditie deja cunoscuta de a incheia protocoale, de a lucra impreuna cu asociatiile patronale din turism si cu sindicatele. Astazi am semnat, pentru prima oara in cadrul unui tirg de turism, un acord de colaborare cu patronatul turismului balnear si cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, astfel incit pentru oamenii care merg la tratament, care au trimitere, sa existe programe de o saptamina la preturi absolut rezonabile. Vreau ca preturile pe care le-am pus pe piata astazi, impreuna cu colegii mei din aceste asociatii, sa fie un reper si pentru ceilalti, care sa tina seama de faptul ca, desi Romania in ultimii ani a crescut economic, sint inca destui romani care nu-si permit sa cheltuiasca multi bani in turism, in vacante, si ar fi bine sa li se ofere si lor sansa de a petrece un concediu decent" - a marturisit Miron Mitrea, ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, cu ocazia Tirgului National de Turism.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona