Romburi crocante cu carne tocata
Articol
Ingrediente: 100 g orez, 250 g carne de vita, 3 cepe, 2 linguri ulei, piper, lingurita scortisoara si cuisoare, 1 lingura muguri de pin, 500 g carne tocata de vita, 1 ou,1 lingurita boia.
Mod de preparare: Se fierbe orezul in apa cu sare, aproximativ 45 minute, apoi se scurge. Carnea taiata cubulete se prajeste in ulei incins. Se adauga 2/3 din ceapa, se lasa la calit, apoi se adauga piper, sare, condimente si muguri de pin.
Restul de ceapa se framinta cu carnea tocata, orezul, oul, sarea si praful de boia. Incingeti cuptorul. Ungeti o tava, faceti straturi din jumatate din amestecul de carne tocata, friptura si apoi restul de carne tocata. Taiati in forma de romburi si puneti la cuptor timp de 45 minute.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona