Complex turistic si balnear Doina ***
Articol
Hotelul Doina este usor accesibil, fiind situat in zona centrala a statiunii Neptun, la 100 m de gara si 300 m de plaja. Inconjurat de o placuta si relaxanta zona verde, in care se intilnesc numeroase specii de arbori meridionali, complexul surprinde printr-un interior elegant si o excelenta baza de tratament - Policlinica Doina. Aceasta si-a dobindit de-a lungul timpului un renume international pe deplin meritat, datorita miraculoaselor cure termale si antireumatismale realizate aici.
Centrul InternaTional de ConferinTe Neptun, unic in Romania, dispune de o capacitate de 500 de locuri, la etaj si parter, in 4 sali moderne: - Europa - 300 de locuri; Romania - 100 de locuri; Tomis - 50 de locuri; Callatis - 50 de locuri.
DotAri: aer conditionat, Internet, video proiectoare, sonorizare, traducere simultana, secretariat, birouri, servicii de fax si copiere, bar, terasa.

FACILITATI SI SERVICII:
piscina interioara cu apa de mare, schimb valutar, seif la receptie gratuit, farmacie, bar de zi, restaurant cu terasa, centru de conferinte cu 4 sali, acces Internet, club de animatie, parcare pazita, tratament balnear la Clinica Doina, de tip - electroterapie, kinetoterapie si hidroterapie, inhalatii si aerosoli, impachetari cu namol cald, gimnastica, masaj, geriatrie - pentru: boli reumatismale degenerative, reumatismale inflamatorii, boli diartritice, stari posttraumatismale, boli ale sistemului nervos periferic, boli ginecologice, dereglari endocrine, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura. Policlinica este complet renovata si dispune de cabinete medicale moderne, piscina acoperita, laborator de analize medicale, sala de gimnastica, cabinet cosmetic, microsauna.


CAPACITATE DE CAZARE: 589 locuri, dispuse in 237 camere duble, 51 single, 26 apartamente si 6 camere pentru persoane cu handicap.
DotAri: aer conditionat, incalzire centrala, TV color-cablu, telefon cu acces direct, minibar, grup sanitar cu dus, uscator de par, balcon.
FACTORI NATURALI DE CURA:
clima marina bogata in aerosoli salini, radiatie solara, apa de mare clorata, sulfatata, sodica, magneziana, hipotonica (grad de mineralizare 15.5 gr), izvoare de ape sulfuroase mezotermale (22-27C), namol sapropelic extras din Lacul Techirghiol.
AGREMENT:
hidroterapie, talasoterapie si impachetari cu namol rece, masaj uscat, microsauna, gimnastica medicala, tratamente pentru intretinere si frumusete (cosmetica fata, corp, ultraviolete, drenaj limfatic, vibromasaj, aromoterapie, fitness), tratamente geriatrice la Clinica Doina, cure cu Gerovital si Boicil.

Complexul turistic si balnear Doina ***
Statiunea Neptun, Judetul Constanta
Tel: 0040-241-701.012; 0040-241-701.805; Fax: 0040-241-731.943; 0040-241-701.112
E-mail: turism@srpneptun.ro;
www.complexdoina.ro
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona