Hotel DACIA **
Articol
Hotelul Dacia se afla amplasat in zona centrala a statiunii Neptun - pe tarmul Marii Negre, la circa 100 m de plaja, fiind extrem de apreciat datorita acestei pozitii avantajoase.

Acces: aerian, rutier si feroviar. Statiunea se gaseste la 6 km nord de orasul Mangalia si la 38 km sud de municipiul Constanta, putind fi accesibila din ambele directii cu ajutorul transportului local - autobuze si microbuze cu plecari la fiecare 20 de minute. La 20 km de Constanta se afla Aeroportul International "Mihail Kogalniceanu", pe care aterizeaza curse dinspre Bucuresti ori alte aeroporturi nationale, dar si din Turcia, Grecia etc. Informatii la Agentia Tarom din Constanta - tel.: 00.40- 241.616.733. Rutier, 4 sosele ajung la Constanta, nod rutier al Litoralului: DN Bucuresti - Fetesti - Constanta; E 60 Urziceni - Slobozia - Constanta; E 87 Tulcea - Constanta; DN Calarasi - Ostrov - Constanta. In statiune se poate ajunge si cu trenul, pe ruta Constanta - Mangalia existind Halta Neptun. Informatii despre mersul trenurilor pe site-ul S.N.C.F.R. , www.cfr.ro.
Capacitate de cazare: 352 locuri, dispuse in 176 camere duble (41 camere la parter si 135 camere la etaj).
Dotari: TV color-cablu, frigider, grup sanitar cu dus, balcon la camerele de la etaj.
Facilitati si servicii:
l schimb valutar;
l seif la receptie gratuit;
l Internet la receptie;
l bar de zi;
l restaurant;
l braserie;
l cofetarie;
l 2 sali de conferinte - 70 locuri fiecare;
l parcare;
l tratament balnear optional la Clinica Doina.
Observatii: nu este permis accesul animalelor de companie in hotel.
Agrement: posibilitati variate de petrecere a timpului liber oferite de teatrul de vara, cinematograf, terenurile de sport - tenis, volei, baschet, minigolf - , bazine in aer liber si bazine acoperite, baruri si cluburi de noapte, restaurante etc. In plus, de aici se poate merge intr-un splendid tur al litoralului romanesc, in Delta Dunarii, la ruinele vechii cetati Histria, podgoriile Murfatlar, pentru degustari de vinuri felurite, ori la monumentul Tropaeum Traiani de la Adamclisi etc.

Hotel Dacia**
SRP Neptun
Neptun, Judetul Constanta
Romania
Tel: 0040-241-701.813; 0040-241-731.164
E-mail: turism@srpneptun.ro
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona