Hotel CINDREL **
Articol
Amplasare: Asezat intr-un cadru natural spectaculos, in statiunea Paltinis, Hotelul Cindrel priveste cu mindrie culmile semete ale Cindrelului, acoperite vesnic de paduri si zapada. Este locul ideal pentru o vacanta de vis sau un week-end de exceptie.
Acces: Hotelul se afla in statiunea Paltinis, la o distanta de 33 km de orasul Sibiu, de care este legata printr-o sosea modernizata. Autobuzul (nr. 22) care pleaca din zona Garii Sibiu face trei curse pe zi, cu plecare din Sibiu la orele: 7.00, 11.00 si 15.30, iar din statiune dupa o ora de la sosire.
Capacitate de cazare: 80 de locuri dispuse in 35 de camere duble, 2 triple si 2 apartamente.
Dotari: TV color, telefon.
Facilitati si servicii:
l room-service;
l acces Internet;
l un restaurant cu specific national;
l un bar;
l o sala de conferinte - 70 de locuri.
Agrement: terenurile de fotbal, tenis, volei si handbal, mesele de biliard si de tenis ofera turistilor o gama variata de divertisment. Sporturile de sezon felurite, iarna Paltinisul fiind gazda mai multor concursuri de schi, precum Cupa Knauf, Cupa Consulatului German, Cupa Soimii, sau "Serbarile Zapezii" - reprezinta un prilej de sarbatoare si voie buna; drumetiile pe trasee turistice in Masivul Cindrel, ce includ si Rezervatia Iezerele Cindrelului, cu faimoasele lacuri glaciare, ori vizitele la schit sau Casa Memoriala "Constantin Noica" sint, insa, numai citeva dintre generoasele tentatii ale Paltinisului.

Hotel Cindrel**
Paltinis, Judetul Sibiu
Romania
Tel./Fax: 0040-269-574.057
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona