Hotel VICTORIA ***
Articol
Amplasare: O veritabila oaza de verdeata in mijlocul unei metropole supraaglomerate, Clujul, Complexul Hotelier Victoria*** permite prin ambianta sa discreta si confortabila organizarea de conferinte sau intilniri de afaceri in conditii excelente. Designul interior este rafinat si modern, dotarile corespund standardelor internationale, iar personalul amabil si bine instruit este intotdeauna gata sa va serveasca.
Acces: Rutier - pe E 60 (Bucuresti - Oradea - Budapesta - Viena). Feroviar - doua posibilitati de legatura cu Europa Centrala si de Vest prin Budapesta - R 406 Corona, IC 20 Ady Endre, precum si cu toate orasele importante din Romania. Aerian - prin intermediul Aeroportului International Cluj-Napoca - Someseni, orasul este conectat cu Bucurestiul, Timisoara si Tirgu Muresul, existind totodata si zboruri catre/ dispre Bergamo, Bologna, Budapesta, Chisinau, Clermont-Ferrand (ocazional), Florenta, M•nchen, Split (ocazional), Treviso, Verona, Trieste, Viena, Frankfurt, fiind deservit de doua companii aeriene - Tarom si Carpatair.
Capacitate de cazare: 135 de locuri dispuse in 53 de camere duble, 13 single si 8 apartamente.
Dotari: baie proprie, televizor color, televiziune prin cablu si telefon.
Facilitati si servicii:
l acces la Internet;
l linie internationala pentru telefon si fax;
l seif;
l room-service;
l spalatorie;
l rezervari de bilete pe toate liniile aeriene;
l agentie de turism;
l rent-a-car;
l parcare pazita tot timpul si service auto;
l se primesc carti de credit VISA si Master Card;
l programe pentru weekend;
l un restaurant propriu, cu un meniu variat, bazat pe specialitati din bucataria internationala, vegetariana si mincare traditionala romaneasca;
l un bar, unde se pot servi atit bauturi straine, cit si autohtone;
l 2 sali multifunctionale pentru organizare de conferinte sau diverse evenimente;
l spatii mici pentru conferinte de presa sau intilniri de afaceri;

Agrement: pentru cei interesati de cultura, recomandam ca odata ajunsi aici sa nu rateze Bastionul Croitorilor, Casa Matei Corvin, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Biserica Calvaria, Biserica Minorita sau Manastirea Feleac. De asemenea, exista numeroase posibilitati de a vizita imprejurimile orasului - statiunile Fintinele-Belis, Baile Cojocna, Baile Baita, Baile Ocna-Dejului sau Turda Bai. Amatorii de drumetie si senzatii tari au la dispozitie o gama variata de trasee turistice: Cluj-Napoca, Izvorul Crisului, Depresiunea Huedinului, Defileul Crisul Repede, Bucea; Cluj-Napoca, Turda, Cimpia Turzii, Luncani; Gilau, Valea Somesului Rece, Maguri Racatau, Blajoaia, Dimbul Motului etc. Daca decideti, totusi, sa nu parasiti orasul, nu omiteti Gradina Botanica, un asezamint de notorietate europeana, in incinta careia se afla si un valoros muzeu.

Hotel Victoria***
Bd. 21 Decembrie 1918, nr. 54-56, 3400 Cluj-Napoca, Judetul Cluj
Romania
Tel: 0040-264-197.963; Fax: 0040-264-197.573
E-mail: hotelvictoria@astral.ro
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona