Hotel Gloria ***
Articol
Situat in inima Bucovinei, in plin centrul Sucevei, Hotelul Gloria ofera intotdeauna o atmosfera calda si placuta, intr-un decor elegant si rafinat.
Acces: aerian, rutier si feroviar. La 14 km de orasul Suceava se afla Aeroportul Salcea, care este deschis atit traficului national cit si celui international, asigurind, la cerere, servicii de vama-granita (tel.: 0040-230-213.146). Cu masina se poate ajunge pe drumul european E 85 Bucuresti - Suceava - Cernauti sau drumul european E 58 Halmeu - Suceava - Sculeni, iar cu trenul, pe magistrala Bucuresti - Suceava - Vicsani - Kiev - Varsovia - Moscova sau Cluj - Suceava - Iasi.
Capacitate de cazare: 58 de locuri dispuse in 23 de camere duble, 6 single si 3 apartamente.
Dotari: tv color, telefon
Facilitati si servicii:
l un restaurant - 250 de locuri;
l o sala de conferinte - 40 de locuri;
l 2 sali de conferinte - 8, respectiv 10 locuri;
l parcare proprie.
Agrement: situat intr-o zona linistita, unde se gasesc inca nealterate traditiile, porturile populare, mestesugurile, obiceiurile si graiul romanesc, Hotelul Gloria permite accesul la celebrele manastiri ale Bucovinei - Voronet, Humor, Sucevita, Arbore, Putna, Moldovita si Dragomirna, la Cetatea de Scaun a Sucevei, la Biserica Bogdana si pitorestile orase Radauti si Gura Humorului. La fel de usor se poate ajunge la manastirea Solca, Hanul Solca , cabana "Trei Iazuri" , Salina Cacica, bisericile de lemn de la Cacica si Solca, ori la bazele de tratament din cele doua noi statiuni balneoclimaterice amintite (Cacica si Solca). Pentru iubitorii naturii, din zona Sucevei se poate pleca in drumetie pe cararile fascinante ale Raraului ori Giumalaului, prin Codrii Seculari Slatioara, la Izvoarele Sucevei sau Pietrele Doamnei.

Hotel Gloria***
Str. Vasile Bumbac nr. 4-8
Suceava, Judetul Suceava
Romania
Tel.: 0040-230-521.209; Fax: 0040-230-522.228
E-mail: srp@suceava.ro
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona