5, dupa Anul Nou
Articol
Am ajuns, in sfirsit, in anul al cincilea. Si nu ne vom opri aici, pentru ca am reusit sa transformam revista intr-un instrument complex de comunicare cu dumneavoastra, cititorii si partenerii nostri, pentru ca ne-ati fost mereu aproape si ne-ati ajutat sa devenim mai puternici, sa ne extindem si sa demonstram ca sintem capabili sa sustinem proiecte de amploare precum reabilitarea cabanelor din Carpati, a regiunilor, statiunilor, cetatilor si a satelor de vacanta, prezervarea traditiilor si obiceiurilor populare arhaice, promovarea turismului prin arta si sport, intr-un cuvint sustinerea unei dezvoltari turistice durabile.
Si ne exprimam convingerea ca nu v-am dezamagit niciodata. V-am considerat pe toti parteneri de cursa lunga si trebuie sa recunoastem ca, fara dumneavoastra, n-am fi rezistat celor cinci ani de incercari cu 61 de numere si sute de mii de exemplare lansate pe piata. Nu ar fi fost posibil sa realizam o asemenea performanta daca nu am fi avut parteneri de prestigiu precum Ministerul Transporturilor Constructiilor si Turismului, Autoritatii Nationale pentru Turism, ADR Sud-Muntenia, Directia de Dezvoltare si Asistenta Comunitara Arad, Primaria Mangalia, TAT - Tourism Authority of Thailand, Romexpo SA, Banc Post, Banca Ion Tiriac, BCR, Omniasig, Asirom, BRD-Societe Generale, Asigurari Gerroma, National TV, TVR, B1 TV, AMCO Press, Egipo, Nova Touring Eurolines, Romantic Travel, Blue Line International, Ali Baba, Mr. Peter, Kusadasi Treavel, Visit Romania, Paralela 45, Simpa Turism, Sun Holidays, Zirkon MEDIA, Atlassib, AKS Tour, Ultramarin Travel etc.
Am acceptat provocarea alaturi de dumneavoasta pentru ca am crezut in viitor, in viitorul turismului romanesc. Acesta este cu siguranta cel mai mare cistig al revistei "Vacante & calatorii".
Pentru acest viitor, pentru ca sintem in prag de Craciun si An Nou, "Vacante & calatorii" va ureaza tuturor "Sarbatori fericite", un An Nou plin de impliniri si va multumeste pentru consecventa cu care ne-ati studiat de-a lungul timpului.

"La multi ani!

Anne-Mary Nechita
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona