Un alt inceput
Articol
Poate ca la prima vedere cifra 5 nu impresioneaza. Poate ca nu are ascutimea lui 1 si nici rotunjimea lui 10. Pentru noi are insa o alta "greutate". Este o cumpana de ani pe care am reusit s-o depasim, nu fara oarecare opinteli si ezitari, inerente de altfel oricarei publicatii de pe piata romaneasca. Calauze ne-ati fost dumneavoastra, cititorii nostri fideli, care ne-ati dovedit ca sintem mai mult decit un simplu proiect editorial, sintem o necesitate.
N-a fost usor sa ajungem la o asemenea concluzie, dar ne-ati ajutat si de data aceasta. Nu prin laude si osanale fara de sfirsit, ci prin criticile si sugestiile pe care nu ati contenit sa ni le oferiti. Ne-ati demonstrat ca este nevoie de o publicatie de turism dinamica, flexibila, care sa va calauzeasca in calatoriile si vacantele dumneavoastra. Si am incercat pe cit posibil sa va satisfacem exigentele.
Dar inca mai sint multe de facut. Sintem, practic, in fata unui alt inceput. Si avem de raspuns multor provocari. De aceea, venim catre dumneavoastra cu rubrici noi, inedite, care sa va deschida gustul pentru aventura si sa va ghideze in hatisul birocratic al unei vacante ideale. Vom porni la drum alaturi de cunoscutul alpinist David Neacsu pe cararile "Sportului extrem", avind alaturi un "Ghid de calatorie". Calatorim cu o agentie de turism pe "O destinatie la moda", de unde vom aduce pentru dumneavoastra un veritabil "Mozaic turistic", plin de ciudatenii si curiozitati.
Daca nu v-ati decis sa ne urmati, puteti alege oricare dintre "Programele turistice ale lunii", in functie de distanta si, mai ales, de buget. Vreti sa ramineti acasa, comod, in fotoliu Nici o problema! Aducem noi lumea mai aproape de dumneavoastra! Prin "Info-turism", "Calatorii inedite", "Descoperiti orasul" si "Povestile cetatilor". Mai mult, va puteti face de acasa si planul de cumparaturi, deoarece, din numarul acesta, aveti la dispozitie o rubrica speciala de "Shopping", care completeaza invitatia la lectura oferita de "Carte & Multimedia", si pe cea la masa din "Pagini studentesti".
Daca nu sinteti atit de norocos incit sa stati acasa ori sa mergeti in vacanta, si agenda va este plina de intilniri, nu disperati! Ne-am gindit la dumneavoastra, si va vom prezenta, in numerele ce urmeaza, doua sectiune utile - "Turism de afaceri" si "Anunturi", unde veti gasi hotelul potrivit, structura de conferinte cea mai moderna, angajatii cei mai eficienti si, de ce nu, casa de vacanta mult visata. O sa va intrebati, totusi, ce se intimpla cu rubricile traditionale, precum "Turism balnear", "Turism cultural ecumenic", "Prin muzee" ori "Eveniment". Le vom pastra, desigur, imbogatindu-le continutul si diversificind informatia.
Daca aveti si alte sugestii de oferit sau experiente de relatat, va asteptam in continuare si va dedicam celebrul deja "Colt al cititorului". Iar celor mai fideli dintre dumneavoastra le rasplatim loialitatea, oferindu-le sansa de a cistiga un premiu special. Va multumim tuturor ca ati fost alaturi de noi in cei 5 ani de incercari si obstacole, si va asteptam sa sarbatorim impreuna un alt... inceput. La 10 ani!

Anne-Mary Nechita
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona