DE LA VIS LA REALITATE
Articol
Una peste alta, pina la urma, HG a fost aprobata, la ultima sedinta a fostului Guvern, in 16 noiembrie 2004, a primit nr. 2151/2004 si a fost publicata in M.O. 38 din 12 ianuarie 2005. Astfel s-a nascut cel de-al 12-lea si cel mai mic Parc National din Romania.
In ziua aprobarii acestei HG, poate va amintiti ca in fata Guvernului a fost inaintat un protest Greenpeace. Ei bine, si eu sint membru al acestei cunoscute organizatii de mediu, dar n-am putut protesta, fiindca eram ocupat, ca si ceilalti membri ai asociatiei, cu tinutul pumnilor strinsi pentru ca acei oameni din interior sa puna o data semnatura pe aceasta lege care inseamna concretizarea muncii noastre de un an si mai bine, laolalta cu a multor asemeni noua din toata tara. Ironia sortii Nu, doar soarta, zic eu.
La inceput, am numit acest proiect "De la un vis, aproape de realitate", iar apoi "De la vis la realitate" fiindca atunci cind realizez ca s-a finalizat, parca nu-mi vine sa cred. Cind ma uit in urma si-mi aduc aminte prin ce-am trecut, cind calculez cu ce resurse infime am dus la indeplinire acest proiect, mi se pare si mie irealizabil sau macar nu intr-un timp atit de scurt. Insa n-as fi reusit, fara sa cred! N-as fi reusit fara sa-i fi facut si pe altii sa creada!
Trebuie sa le multumesc tuturor membrilor Asociatiei si tuturor sustinatorilor si celor care ne-au ajutat in realizarea acestui proiect, pe care-i consider prieteni ai naturii, ai Masivului Buila-Vinturarita si ai mei.
Nu mai spun decit atit: credeti si voi! Se poate!


Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona