Credite pentru vacanta
Articol
De cite ori soarele ne bate-n geam, ne revine parca si pofta de viata. Incepem sa ne gindim la week-end-uri, la iarba verde cu familia, sa ne planificam concediile care se apropie. Ne punem intrebari diverse - unde mergem anul acesta La munte, la mare, la mare... departare
Ne lasam cufundati in visare si parca ne si vedem pe o plaja exotica, la umbra de palmieri, degustind cu harnicie un cocteil multicolor ce pare sa nu se mai termine; ori catarindu-ne energic pe piscuri ametitoare in care zapada si gheata ne amintesc de aventurile copilariei si basmele lui Andersen. Daca ne hotarim repede si ne facem bagajul, fie chiar si in imaginatie, alta problema ni se pune de-a curmezisul. De unde facem rost de bani si... cit o sa ne tina bugetul, caci vorba ceea, "remuneratia-i cam mica". Ne facem socoteala cum sa facem sa "mergem pe gratis" si unii chiar sintem inspirati. Daca
n-avem norocul acesta, nu trebuie sa ne intristam ori sa ne lasa coplesiti de disperare. Soarele straluceste si pentru noi. Si asta pentru ca de ceva vreme incoace au aparut creditele pentru vacanta. Am ajuns sa citim despre ele in ziare, sa vedem reclame la televizor, sa auzim despre avantajele lor de la prieteni. Parca n-ar fi chiar asa o idee rea sa luam un credit... Plecam in vacanta cind dorim si, in plus, vom avea si bani de buzunar.

Pentru cine se grabeste, ABN AMRO Bank are o solutie foarte eficienta pentru creditul de care aveti nevoie. Si aceasta datorita consultantilor bancari care se pot deplasa acolo unde va este mai convenabil. Trebuie doar sa stabiliti o intilnire la
telefon: 0800.030.003, e-mail: client.service@ro.abnamro.com,
sau site : www.abnamro.ro si aplicarea pentru un credit devine foarte simpla. Pe linga avantajul de a nu fi nevoie de deplasarea la banca pentru a depune documentele, creditul pentru uz personal este oferit in conditii foarte avantajoase. Suma de pina la 10.000 de euro se poate acorda atit in lei, cit si in euro sau dolari in functie de necesitatile dumneavoastra. Pe baza venitului dumneavoastra net, a vechimii la locul actual de munca, precum si a gradului de indatorare, consultantul nostru va va informa care este suma de care puteti beneficia. Acest lucru il puteti afla si cu ajutorul calculatorului de rate existent pe pagina de Credit pentru Uz Personal, accesind www.abnamro.ro. De exemplu, pentru un credit de 2.500 euro pe o perioada de 5 ani, rata lunara va fi de aproximativ 55 euro. Este foarte important sa luati in considerare cind aplicati pentru acest imprumut ca se acorda fara avans sau girant pe o perioada de pina la 60 de luni. In plus, pentru un acces sigur si facil la sumele imprumutate in scopul unei vacante, ABN AMRO Bank va pune la dispozitie carduri in lei, euro sau dolari - emise sub sigla MasterCard - care au utilizare internationala.

O oferta interesanta ne face si Nova Bank SA, care ne prezinta "creditul pentru activitati turistice pentru persoane fizice". Obiectul creditarii il reprezinta plata excursiilor organizate in tara sau in strainatate, in valoare maxima de 70% din costul acestora, asa cum este prevazut in oferta agentiilor de turism. Din pacate, insa, accesarea creditului nu este extrem de flexibila. Pentru a intra in posesia lui trebuie sa facem dovada unor venituri individuale nete de minimum 200 dolari, in echivalent lei, sa avem la indemina doi giranti cu contract de munca, gata sa ne preia datoriile in caz de insolvabilitate, cesiunea veniturilor lor putind fi inlocuita cu garantii mobiliare, cel putin la valoarea creditului si a dobinzilor pe 3 luni. Si asta nu e tot. Pentru a avea sansa accederii la statutul de debitor trebuie sa facem dovada detinerii a cel putin 30% din costul excursiei. Daca trecem cu brio peste obstacolul acesta, creditul ne apartine pentru 1 an de zile, si suma nu este deloc mica - variind, dupa necesitati, intre 500 si 1.500 dolari. Dobinda practicata este de 11%, indiferent daca vorbim despre credite in lei sau in valuta.
Daca sinteti pregatiti, mai multe informatii puteti obtine de la sediile Nova Bank SA din - Bucuresti: tel: (021)336.31.25; fax: (021)336.62.49; e-mail: unirii@nova-bank.ro; Bacau: tel: (0234)51.96.74; fax: (0234)51.96.06; e-mail:bacau@nova-bank.ro; Braila: tel: (0239)62.61.00; fax: (0239)62.43.67; e-mail:braila@nova-bank.ro; Constanta: tel: (0241)66.31.00; fax: (0241)66.31.99; e-mail: constanta@nova-bank.ro; Galati: tel: (0236)46.40.40; fax: (0236)43.82.76; e-mail: galati@nova-bank.ro; Iasi: tel: (0232)25.83.94; fax: (0232)25.97.78; e-mail: iasi@nova-bank.ro; Suceava: tel: (0230) 52.25.60; fax: (0230) 21.53.72; e-mail: suceava@nova-bank.ro si Tirgoviste: tel: (0245) 21.04.62; fax: (0245) 21.78.99; e-mail: targoviste@nova-bank.ro.

BRD - Groupe Socit Gnrale ofera clientilor un ansamblu inedit de servicii: pachetul de vacanta, o noua solutie de finantare pentru calatoriile in strainatate. Posesorii cardurilor BRD VISA Classic in dolari si BRD MasterCard in euro pot avea acces, pe linga serviciile gratuite de asigurare si asistenta atasate cardului lor, si la un credit in valuta pentru vacante in afara granitelor Romaniei.
Creditul se acorda pe o perioada de maximum 12 luni, in euro sau dolari, in functie de moneda contului de card in care va fi virat. El se incadreaza intre minimum 125 euro sau 150 dolari si maximum 2.000 euro sau dolari. Dobinda este de 9,9% pe an, variabila, creditul putind fi rambursat in rate egale sau descrescatoare. De exemplu, la un credit de 1.000 euro sau dolari, platim 88 euro/ dolari in fiecare luna, dobinda totala platita fiind de 54 euro/ dolari. Daca clientul doreste sa imprumute 2.000 euro/ dolari, rata lunara va fi in valoare de 175 euro/ dolari, iar dobinda care va fi platita in total de catre client este de 108 euro. Pentru a putea avea acces la acest tip de credit, trebuie sa facem dovada unui venit minim net pe familie de 300 euro/ luna. Odata aprobat, creditul se vireaza direct in contul cardului de debit in valuta. Adresat in principal clientilor persoane fizice care calatoresc in strainatate si au nevoie de servicii de asistenta si asigurare pe parcursul calatoriilor, cardurile de debit Visa Clasic in USD si BRD MasterCard in euro se emit doar pe baza prezentarii unui act de identitate, fara documente justificative pentru veniturile realizate de solicitant. Emiterea nu presupune constituirea unor depozite colaterale, depunerea unei sume minime initiale sau blocarea unei alte sume in cont. In cazul platii cu cardul a cheltuielilor de calatorie, beneficiem de servicii de asigurare si asistenta precum asigurarea medicala obligatorie, pina la 20.000 euro, si asigurarea de deces si invaliditate din accident, pina la 10.000 euro. Nu va mai fi asfel necesara procurarea unei alte asigurari medicale obligatorii pentru calatoriile in strainatate. Serviciile de asistenta medicala la care au acces posesorii acestor carduri constau in primirea unor avansuri de pina la 10.000 euro pentru acoperirea cheltuielilor medicale, a transportului medical de urgenta si a repatrierii medicale. Printre serviciile de urgenta atasate celor doua carduri se numara asistenta telefonica, inlocuirea cardului in cazul pierderii sau a furtului acestuia sau avansul de fonduri in eventualitatea pierderii sau a furtului cardului.
BRD - Groupe Socit Gnrale mai ofera si posibilitatea contractarii unor credite pentru nevoi personale, fara justificarea folosirii banilor ; dobinda oferita la acest tip de credite, prin care se pot finanta vacante, este de 15% pe an. Creditele se acorda in lei, pentru durate de pina la 6 ani, valoarea lor fiind cuprinsa intre minimum 6 milioane lei si maximum 400 de milioane lei.
Creditele pentru nevoi personale pot fi obtinute la orice agentie BRD - Groupe Socit Gnrale, raspunsul la solicitarea de creditare fiind oferit in doar 10 minute de la prezentarea documentelor necesare.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona