Invitatie la profesionalism, calitate si diversitate
Articol
Exista o vorba care spune ca turismul este "industria fara fum". Primul lucru care iti atrage atentia este alaturarea celor doi termeni, total opusi din punct de vedere semantic.. Industria curata a Romaniei, industria nepoluanta, cea care se dezvolta, are asteptari, dar mai presus de toate cea care ofera sute de oportunitati, capteaza in luna aceasta toata atentia.
Nascut din dorinta de a revitaliza turismul romanesc, Tirgul International gazduit de Romexpo, ajunge in luna octombrie la cea de-a XVI-a editie.
Recunoscut ca fiind cel mai potrivit cadru pentru promovarea destinatiilor de vacanta si a proiectelor turistice, dar si pentru dezvoltarea relatiilor de afaceri, aceasta manifestare expozitionala a devenit din ce in ce mai cunoscuta in mediile politice si economice din lumea turistica mondiala.
Este ultimul Tirg International de Turism la care participam inainte de ianuarie 2007. Incheiem cu acest eveniment o etapa si suntem bucurosi ca in primavara anului viitor vom participa la un Tirg care va fi cu adevarat european.
Ba mai mult, deoarece turismul este atit in tara noastra, cit si pe plan mondial, un segment economic important, putem considera ca intre 19 si 22 octombrie, sarbatorim la Romexpo turismul romanesc care si-a adus contributia la integrarea in Uniune.
Tirgul International de Turism al Romaniei este si in acest an, o manifestare directionata spre calitate si diversitate. Astfel, aportul celor implicati, agentii de turism, ministere de profil, autoritati de promovare, au facut ca evenimentul expozitional din aceasta toamna sa fie o reala provocare pentru publicul larg, doritor sa gaseasca oferte tentante pentru sezonul urmator.
Tot aici, pasionatii artei fotografice vor putea sa-si expuna operele sau sa admire creatiile fotografilor amatori sau profesionisti, creatii reunite sub palaria deja prea bine cunoscutului Salon National de Fotografie Turistica.
Aflat la cea de-a patra editie, evenimentul competitional de arta rasplateste si in acest an talentul partcipantilor si isi lasa, inca o data, amprenta frumosului, asupra intregului eveniment gazduit de Romexpo.
Galeria cuprinde peste 600 de exponate, care, prin calitatea si continutul imaginilor, va vor face, macar pentru citeva minute, din simplu vizitator al expozitiei, un norocos "Calator prin Romania".
Iar revista noastra, care se apropie rapid de aniversare, (caci implinim in curind 7 ani!) va asteapta, ca intotdeauna, cu idei mereu noi de vacante si calatorii!

Maria Floricica
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona