Bilant si provocari
Articol
Anul 2006 se apropie de sfirsit. Ne asumam atit implinirile, cit si neimplinirile acestor ultime 12 luni. In peisajul turistic romanesc se pare ca cele rele incep sa se spele, iar cele bune... sa se adune". Este ultimul an inainte de "europenizarea oficiala". Insist pe aceasta idee, deoarece cred si sper ca, macar la nivel turistic, drumurile vor fi mai largi si vremea mai frumoasa pentru vacantele si calatoriile tuturor.
Dar pina sa ajungem la provocarile lui 2007 trebuie sa "incheiem socotelile" cu anul acesta. Am avut doua tirguri de turism reusite, avem campanii de promovare a turismului intern si avem oameni care cred in turismul din Romania. Turism care, daca nu ar fi meritat, ar fi incetat de mult timp sa existe.
Revista "Vacante&calatorii" a organizat in anul 2006 trei evenimente importante.
Cele doua Saloane de Fotografie Turistica au avut loc in cadrul celor doua Tirguri de Turism. Numarul concurentilor si al vizitatorilor, calitatea impresionanta a fotografiilor expuse ne-au facut sa credem ca am adus multi tineri mai aproape de pasiunea lor si multi vizitatori mai aproape de arta.
La inceputul anului am avut Superlativele Turismului Romanesc. In luna februarie am premiat, cu ajutorul voturilor dumneavoastra, cele mai deosebite, cele mai interesante, cele mai viabile produse turistice, cele mai frumoase statiuni, cele mai implicate personalitati ale turismului romanesc. Am premiat Superlativele pe care dumneavoastra le-ati apreciat.
Asta ma ajuta sa inchei bilantul si sa va impartasesc provocarea noastra, prima provocare a noului an. Tot in luna februarie, dar, de aceasta data in 2007, vom organiza o noua serie de Superlative. Standardele turistice cele mai inalte ale anului 2006 vor fi premiate in cadrul acestui eveniment care este posibil doar datorita voua, cititorilor nostri.
Pentru ca Superlativele Turismului Romanesc sa reprezinte, si de aceasta data, o analiza corecta si reala a turismului romanesc va invit sa va spuneti parerea. Va invit sa comentati, sa apreciati, sa votati. Sa va implicati.
Incepind cu aceasta luna, vizitind site-ul revistei "Vacante&calatorii", voi veti crea Superlativele. Si noi va vom premia pentru asta.

www.vacantesicalatorii.ro

Maria Floricica
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona