Timpul liber in Sibiu
Articol
Va propunem citeva puburi, restaurante, cluburi sau ceainarii, locuri cu adevarat unice in spatiul sibian.
Daca vreti sa beti un ceai, sa va intindeti la discutii cu prietenii, puteti sa alegeti Ceainaria Teea. La intersectia strazilor General Magheru cu Filarmonicii se gaseste singura ceainarie din oras. Meniul cuprinde o varietate de ceaiuri, citeva - dar, fireste, putine - cafea, precum si citeva produse care indulcesc atmosfera precum sandvisurile si ciocolata.
Erasmus este singura librarie-cafenea din oras. Peretii albi cu liniile rafturilor ce sustin cartile sint in cheia Sol, iar scaunele, mesele si barul in cheia Fa. Meniul este simplu, dar cafeaua si ceaiul sint excelente si la preturi rezonabile. La Erasmus gasiti de toate: lumina, miros de carti vechi si noi, miros de ceai, scaune impletite, muzica.
Daca vreti sa alegeti un pub deosebit puteti sa mergeti in Imperium Pub sau in Bograis. Imperium Pub este locul in care tinerii de toate virstele pot sa se apropie mai mult de muzica, teatru sau film, pot sa guste un meniu dintre cele mai rafinate si pot sa "brodeze" discutii la masinile de cusut transformate in mese de pub. O data pe luna, Imperium Pub va oferi concerte sustinute de nume celebre, precum Johnny Raducanu & Friends, Teodora Enache, Nicu Alifantis, Berti Barbera, Nicu Patoi, Nico, Vali Racila. Cel mai indraznet program al pubului il constituie organizarea concertelor extraordinare cu trupe internationale. In acest sens, au fost programate concerte cu Miles Griffith & Imperium Pub Jazz Band, Sussane Alt Quartet (Olanda), Evan Stone Quartet (SUA), Michel Reis Trio, Benoit Martiny Quartet (Luxemburg). Superlativele Imperium sint: cea mai buna muzica live sustinuta de trupa de jazz a localului, cea mai picanta placinta irlandeza, cele mai gustoase salate de pui, bacon si brinzeturi, cea mai buna bere la draught, cele mai neasteptate clatite, nota de plata rezonabila.
Crama Sibiul Vechi este un restaurant cu specific romanesc unde veti fi intimpinati cu bine-cunoscuta ospitalitate romaneasca de catre ospatari imbracati in costume autentice din zona Sibiului. Aici veti gusta mincaruri traditionale si specialitati care sint secretul bucatarilor. Rachiul, ce se invecheste in butoaie, si vinul din regiune implinesc gustul unei mese servite ca intr-o casa taraneasca. Restaurantul este amplasat in centrul comercial si istoric al Sibiului.
Liquid este, de fapt, o fosta brutarie cu o noua destinatie. Clubul este mare si bine gindit. Ringul de dans ocupa 40% din suprafata si pe lateralele sale se afla doua baruri. Opt moving head-uri, un laser si trei stroboscoape alcatuiesc instalatia de lumini. Culorile predominante sint alb, rosu si negru, considerate imperiale. Animatorii si animatoarele clubului inveselesc atmosfera seara de seara.

TEXT&FOTO: Lidia Dumitru
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona