Salonul National de Fotografie Turistica Editia a VI–a
Articol
Revista "Vacante&calatorii" si Fundatia Amfiteatru au organizat, in cadrul Tirgului de Turism al Romaniei, desfasurat in perioada 18–21 octombrie 2007, la Romexpo, editia a VI–a a Salonului National de Fotografie Turistica.

Devenita deja o traditie, expozitia a reunit creatiile tuturor celor pasionati de arta fotografica fie ca este vorba de amatori sau de profesionisti si a incercat sa aduca in atentia privitorului instantanee inedite.

Tema centrala a acestei editii a fost "Redescopera Romania", organizatorii invitindu–i pe participanti sa construiasca o pledoarie in imagini pentru locurile, oamenii sau edificiile de care s–au indragostit in tara noastra. Categoriile de concurs au fost: Universul montan, Fotoreportaj, Marturii ale trecutului, Traditii si obiceiuri, Lumea apelor, Romania mea, Sibiul, capitala culturala europeana, vazut prin ochii turistilor.

Din cele 3.253 de fotografii inscrise de 210 concurenti, membrii juriului: Vlad Nanca (artist vizual, fotograf profesionist), Constantin Dina (artist vizual, fotograf profesionist), Dan Mihailescu (artist vizual, cistigatorul Marelui Premiu al editiei a V–a a SNFT) si Anca Marinescu – redactor–sef al revistei "Vacante&calatorii" au ales cistigatorii. Pe linga fotografiile din finala concursului, in cadrul Salonului National de Fotografie Turistica a fost prezentata si expozitia personala de fotografie a Mihaelei Radulescu, dar si cea a cistigatorului editiei trecute.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona