Germisara, delectarea simturilor
Articol
Un izvor de vitalitate si un loc unde iti poti defini un nou stil de viata, Germisara Hotel Resort & SPA si–a cistigat in timp renume. Relaxare, incarcare cu energie si rasfat pentru trup si suflet, iata ce va asteapta aici.Germisara este un loc unde trebuie sa ajungi si despre care cuvintele pot spune prea putine. Si unde, cel mai bine, este sa mergi personal, pentru a trai cu adevarat experienta vietii tale.

Compus din solar, coafor, masaj de relaxare, aromaterapie, piscina de agrement cu hidromasaj, sauna si Oxygen–bar, Centrul de Wellness al hotelului este dedicat celor pentru care sanatatea trupului si a sufletulului conteaza. Aparatura de ultima generatie, Enraf Nonius, si serviciul impecabil fac din Germisara Hotel Resort & SPA, locul renasterii trupului tau.

Centrul de SPA reprezinta si el un moment de seductie irezistibila, prin oaza de sanatate proprie. Calitatile curative ale apelor mineral–termale sint cunoscute si utilizate inca din perioada dacica. Kinetoterapie, hidroterapie, la Geoagiu Bai. Dupa colonizare, romanii amenajeaza termele, gasind o solutie rudimentara de exploatare a acestor ape: captarea izvoarelor prin tuburi de teracota. La inceputul secolului XX au fost amenajate primele unitati balneare, iar acest centru a gasit metoda ideala pentru a duce mai departe aceasta traditie. Prin amplul complex de wellness & SPA se doreste o noua abordare a conceptului de cura balneoclimaterica. Centrul ofera facilitati diverse: impachetari cu parafina, piscine cu apa mineral–termala, inot terapeutic, masaj medical sau reflex, kinetoterapie, hidroterapie, cabinet pentru inhalatii individuale si de grup, electroterapie – terapie de inalta frecventa, magnetoterapie, laser terapeutic, ultrasunete, EKG, spirometrie, bilant articular si muscular.

Pentru a fi un resort in adevaratul sens al cuvintului, nu puteau fi mai prejos nici la serviciile hoteliere, in ceea ce priveste camerele si restaurantul. Iar pentru a va face o idee de ansamblu, o sa va dezvaluim, pentru inceput, care este sloganul lor: "More than a hotel, a life and health experience". Cu o amplasare privilegiata, in statiunea balneoclimaterica Geoagiu Bai, resortul asigura tot confortul necesar pentru odihna, recreere, refacere si afaceri. Pentru multi dintre noi, notiunea de hotel inseamna o camera cu un pat confortabil si un loc de luare a mesei. Bineinteles ca atmosfera, decorul, experientele culinare, serviciul, facilitatile sint cele care fac diferenta. Aici veti gasi utilitatile si facilitatile pe care oricine le asteapta. In mod traditional, conceptul de lux este asociat cu opulenta. Oaspetii vor avea insa posibilitatea de a–si "contura" luxul conform nevoilor si dorintelor proprii. Astfel, luxul capata un nou inteles, acela de confort. Hotelul va va intimpina cu amabilitatea personalului, eleganta atent studiata a interioarelor, cu mobilierul comod, in culori calde.

O experienta pe care nu trebuie sa o ratati este cea culinara sub deviza "Feel the Flavours". Pentru ca pachetul sa fie complet, o serie de activitati outdoor va stau la dispozitie: "In touch with nature... history... legend...". Fie ca esti pasionat de arheologie si istorie sau doar un mare iubitor de natura, echipa resortului s–a gindit la tine si a cautat o modalitate ca tu sa retraiesti legenda. Turism de grup in Geoagiu Bai, plimbari cu ATV, paintball, pescuit, excursii. Mirosul proaspat de brad sau stejar va va insoti permanent, fie ca optati pentru o incursiune in trecutul antic al zonei – vestigiile romane, fie in cel medieval – biserica de la Densus, fie ca va incintati privirea cu peisajul deosebit al zonei.Oferta Revelion 2008

Vineri 28 decembrie – Wellcome cocktail

Simbata 29 decembrie – Mic dejun. Relaxare la centrul Wellness&SPA (piscina, sauna, fitness) – optional proceduri medicale, masaje, proceduri remodelare corporala – pe baza de programare la receptie. Cina.

Duminica 30 decembrie – Mic dejun. Excursie la Castelul Hunedoara si la Cetatea Devei – optional. Cina.

Luni 31 decembrie – Mic dejun. Pregatire pentru Revelion. Balul de Revelion: cina festiva, program artistic, vedete, surprize, tombola, animatie, dans, open bar.

Marti 1 ianuarie – Brunch – ora 12. Cina festiva, karaoke si cocktail bar la piscina

Miercuri 2 ianuarie – Mic dejun.Pret 1850 ron/pers – camera 3 *

2090 ron/pers – camera 4*Pretul este valabil pentru o persoana in camera dubla si include mic dejun, acces nelimitat la sauna, piscina, fitness, cinele specificate in program (fara bauturi), Balul de Revelion cu bauturi incluse, cina festiva din 1 ianuarie si cocktail barul de la piscina.Text: Laura Pecie; foto: germisara hotel resort&spaInfoUtil
Localitatea Geoagiu este situata la confluenta cursului inferior al riului Geoagiu cu riul Mures, intr–o depresiune formata din ultima ramificatie a Muntilor Metaliferi. Din punct de vedere arheologic, comuna Geoagiu este cunoscuta prin vechea aseza
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona