ROMANIAN HOSPITALITY FORUM: prima conferinta internationala dedicata industriei ospitalitatii
Articol
l Evenimentul este organizat sub patronajul Ministerului pentru IMM–uri, Comert, Turism si Profesii Liberale l Personalitati internationale si din Romania vor analiza oportunitati de investitii in industria hoteliera l Romania devine destinatia favorita a estului Europei pentru investitii, dupa Rusia si Ucraina."Sintem un popor ospitalier, cel putin in domeniul industriei ospitalitatii? Inregistreaza Bucurestiul si celelalte orase importante din tara un veritabil boom? Ce legaturi exista intre transportatori si structurile de cazare? Putem face fata concurentei la nivel european si mondial? In curind veti afla raspunsuri la aceste intrebari si la multe altele, de la renumiti specialisti in turism straini si romani", a declarat recent Mihai Sandoiu, director general FinMedia, anuntind prima editie a "Romanian Hospitality Forum", eveniment organizat sub patronajul Ministerului pentru IMM–uri, Comert, Turism si Profesii Liberale, pe 26 mai, la hotelul "Hilton Athenee Palace" din Bucuresti. Aceasta este prima conferinta care dezbate problemele investitionale din industria hoteliera, axindu–se pe oportunitatile din domeniu.

Potrivit aceleiasi surse, "Romania trebuie sa devina o destinatie favorita a estului Europei pentru investitii, dupa Rusia si Ucraina. Cu nenumarate investitii in infrastructura de autostrazi si cea aeroportuara, cu cea mai mare crestere economica din regiune, in ultimii sase ani, si cu o pozitie strategica sigura, tara noastra este pregatita sa spuna bun–venit investitorilor in industria hoteliera, pe o piata ce nu detine destule camere care sa se ridice la nivelul cererii existente".

"Romanian Hospitality Forum" este destinat, in primul rind, liderilor din industria ospitalitatii care vor profita de oportunitatile de networking oferite de eveniment, vor construi relatii durabile, vor audia lectori de notorietate. Printre moderatori si lectori se vor numara Lucia Nora Morariu, secretar de stat in Ministerul pentru IMM–uri, Comert, Turism si Profesii Liberale, Anca Apahidean, directorul IATA Romania, Dragos Anastasiu, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania si altii. In premiera, la sectiunea "Afilierea la un lant hotelier international" vor fi invitati reprezentanti ai celor mai importante brand–uri, printre subiectele abordate fiind finantarea in domeniul hotelier, infrastructura aeroporturilor, drumurilor si a cailor ferate, agentiile de turism si transportatorii, piata turistica romaneasca comparativ cu oferta concurentiala etc.

Pentru o mai buna expunere, in cadrul "Romanian Hospitality Forum" a fost creata o sectiune speciala, "Networking Event", care le permite participantilor sa interactioneze si sa faca schimb de carti de vizita.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona