Final si inceput
Articol
Aceste doua cuvinte sint cele care imi trec prin minte in aceasta perioada. Moment de bilant si de planuri. Dar si de sarbatoare si bucurie. Si chiar nehotarire. Sa faci mai intii bilantul si apoi planurile, sau invers? Sa le lasi deoparte pe amindoua si sa te bucuri de vacanta de iarna? Si, daca alegi aceasta ultima varianta, si ai fost fie prins cu munca, fie mai comod, si nu ai un loc anume pentru petrecerea Sarbatorilor ei, atunci, ce mai "nehotarire", o adevarata drama!

Daca va ajuta cu ceva, nu sinteti singurii, motiv pentru care de "efortul" nostru depus pentru gasirea unei destinatii cit mai satisfacatoare puteti beneficia si voi, pentru ca rezultatele lui se regasesc in paginile revistei, in nume de localitati care sa acopere cit mai multe gusturi si preferinte.

De la sarbatori traditionale prin catune desprinse din povestile bunicilor la cele glamour ale locatiilor de 5 stele din Capitala sau la o oferta complexa, ce poate fi atinsa doar de un sejur intr–un oras, cu intregul sau arsenal turistic. Si, de ce nu, de la locatii inedite, cu temperaturi ce aduc a vara, la creste de munti, locuri ideale pentru practicarea sporturilor extreme, la ghetari milenari.

Nu am uitat Craciunul si nici pe cei care inca mai prefera pirtiile patriei, care pot gasi aici toate informatiile necesare.In final, sau inceput, imi ramine sa va doresc Sarbatori Fericite, un Craciun luminos, un An Nou cu multe impliniri, pe toate planurile, si un sincer La Multi Ani!Marcella Dragan
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona