Gala de decernare a premiilor Superlativele Turismului Romanesc 2008
Articol


Superlativele Turismului Romanesc, ajunse la a VIIIa editie, au reunit intrun cadru festiv, oferit de Hotelul Best Western din Gura Humorului, cele mai importante nume din industria turismului din Romania.

Ca intotdeauna, revista "Vacante&Calatorii" a premiat profesionistii din turism si din domeniile conexe, pe cei care au promovat imaginea Romaniei in afara tarii si pe cei care muncesc zi de zi pentru a imbunatati tot ceea ce inseamna turism.

Prezentat de cunoscuta vedeta TV Gianina Corondan si de domnul Marian Ciocarlan, profesor in cadrul Centrului de Pregatire in Turism, evenimentul a adus pe scena oameni dedicati turismului, precum Corneliu Bucur, directorul Muzeului Astra din Sibiu, care a fost premiat pentru organizarea Festivalului National al Traditiilor Populare, sau Emanoil Savin, primarul orasului Busteni, in calitate de organizator al Finalei Cupei Mondiale de Escalada pe Gheata. Au fost prezenti, de asemenea, si oameni care, la prima vedere, nu au legatura directa cu turismul, precum Laura Coroianu si Guido Janssens de la EMAGIC, organizator al festivalului care aduce mereu cei mai multi turisti straini in Romania, Best FEST.Cistigatorii acestei editii sunt:

Andelvero premiu special pentru cea mai buna prezentare a produselor naturale din Bucovina ridicat de reprezentantul firmei, domnul Ovidiu Casian.

ANTREC Bucovina premiu special pentru cele mai reusite pachete de programe turistice care pun in valoare potentialul turismului la nivelul judetului Suceava ridicat de domnul primar Gheorghe Tomoioaga in numele celor de la ANTREC Bucovina, care nu au putut fi prezenti.

Primaria Ciocanesti premiu pentru implicare in administratia locala ridicat de domnul primar Gheorghe Tomoioaga.

Asociatia pentru Turism Sucevita premiu special pentru cele mai bune prezentari de gastronomie bucovineana ridicat de doamna Ana Budu in numele celor de la asociatie, care nu au putut fi prezenti.

Best FEST Evenimentul turistic al anului premiu ridicat de domnul Guido Janssens, director general EMAGIC, si doamna Laura Coroianu, director executiv EMAGIC.

Gianina Corondan, Ambasada Siriei Calatoria VIP a anului pentru drumetia facuta de Gianina Corondan in Siria cu ajutorul ambasadei acestei tari la Bucuresti premiu ridicat de domnul Habib Ibrahim, consilier al domnului ambasador Walid Othman.

Primaria Vatra Dornei Statiunea anului premiu ridicat de domnul Cristian Seserman, consilier in cadrul primariei.

Muzeul Astra, Sibiu Produs turistic estival pentru Festivalul National al Traditiilor Populare premiu ridicat de domnul Corneliu Bucur, directorului muzeului.

Primaria Buşteni Produs turistic de iarna pentru Finalele Cupei Mondiale de Escalada pe Gheata premiu ridicat de domnul primar Emanoil Savin.

Best Western Bucovina Hotel premiu ridicat de doamna Nicoleta Chiadna, general manager al hotelului.

Conacul Domnesc Restaurant premiu ridicat de domnul Vasile Muntean, director al restaurantului.

Jinfo Tours Agentie de turism premiu ridicat de domnul Aurel Pavel, director general al agentiei.

Primaria Gura Humorului Comunitate premiu ridicat de domnul primar Marius Ursaciuc.

O saptamina de refacere OPTBR Proiect turistic premiu ridicat de domnul Nicu Radulescu, presedinte al OPTBR, vicepresedinte al ESPA.

Gheorghe Fodoreanu Premiu special pentru vocatia de incoming.

Minastirea Voronet Premiu special.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona