Municipiul Arad – Locul ideal pentru intilnirile de afaceri
Articol

Situat in partea de vest a tarii, Aradul, oras cu o bogata mostenire culturala, reprezinta unul dintre cele mai importante centre economice ale tarii. Cladirile de patrimoniu din secolele XVIII si XIX se imbina excelent cu arhitectura moderna, iar traditia culturala maghiara sau germana este completata de modernitatea romaneasca.

Hotelurile Best Western, Continental Forum sau Parc (ca sa le amintim doar pe cele de renume international) dispun de sute de locuri de cazare si sali de conferinta cu toate dotarile necesare unei bune organizari a oricarui tip de eveniment (seminarii, conferinte, team–buildinguri etc.).

Pentru timpul liber dintre doua intilniri sau in pauzele seminariilor, Aradul ofera numeroase atractii culturale: Palatul Administrativ din a doua jumatate a secolului al XIX–lea care aduce in prim–plan elemente de Renastere; Teatrul Clasic Ioan Slavici, unul dintre cele mai importante centre culturale ale intregului judet si multe alte cladiri ce se incadreaza intr–un ansamblu arhitectural de o valoare inestimabila

Aradul este insa foarte animat in perioada importantelor evenimente culturale si de divertisment: Zilele Turismului Rural Aradean, Tirgul de produse si preparate culinare traditionale, Zilele Culturii Judetului Arad sau Bienala de Arta Contemporana.

Aradul are sali de conferinta si sali de expozitii oferite de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Arad prin ExpoArad.

"Aradul poate fi un garant pentru ca sejururile dumneavoastra sa fie placute in acest colt de tara".

Constantin Bija, General Manager

Continental Forum

"Profesionalismul nostru si cel al autoritatilor locale sint primii factori care pot dezvolta orice investitie in judetul Arad, inclusiv in turism".

Floriana Chis,

director Hotel Central

Best Western Arad
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona