Salonul National de Fotografie Turistica editia a X–a
Articol
Vestigii, peisaje si figuri monahale, orase natale, Bucurestiul si munti de legenda s–au aliniat in fata fotografilor care au participat la a zecea editie a Salonului gazduit de catre Romexpo in cadrul Tirgului de Turism al Romaniei. Tema acestei editii a fost "Bucuresti 550", pentru a sarbatori Capitala cu prilejul implinirii acestei virste rotunde. S–au inscris in concurs peste 3.600 de fotografii, partea cea mai delicata fiind, bineinteles, jurizarea celor mai bune creatii. Decernarea premiilor a avut loc simbata, 24 septembrie, in prezenta cistigatorilor si a unui public numeros.Bogdan Turtoi, castigatorul Marelui Premiu

Am intrat in contact cu fotografia acum trei ani, cind am reusit, cu un aparat mic si modest, sa descopar acest inceput de poveste. In urma unor rezultate bune la citeva concursuri foto, aceasta pasiune a continuat cu participarea la mai multe cursuri, tabere si expozitii de fotografie, si, nu in ultimul rind, cu organizarea unei expozitii personale. Fiind un pasionat de natura, am fost atras mai mult de fotografia de peisaj, dar, in general, abordez orice gen fotografic.

Fotografia cistigatoare a Marelui Premiu al editiei a zecea a SNFT este realizata in urma cu citeva luni, in portul turistic din Mangalia. La finalul unei ture foto, dupa o rupere de nori, soarele a iesit la vedere cu citeva minute inainte sa apuna. M–am grabit sa nu pierd lumina si am tras cadrul.

La final vreau sa–i felicit pe ceilalti cistigatori si sa le multumesc juriului si organizatorilor pentru premiul acordat.

www.bogdanturtoi.blogspot.com
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona