Maximilian Salcher: "Romania este un punct important in politica noastra de marketing"
ArticolŞi, pentru incheiere, ca argument final ca Brixental este destinatia perfecta pentru vacanta dumneavoastra de iarna, i–am adresat citeva intrebari domnului Maximilian Salcher, directorul executiv al Biroului Local de Turism Kitzb•heler Alpen Brixental

– De ce credeti ca zona Kitzb•heler Alpen Brixental este destinatia perfecta pentru turistii romani?

– Un motiv pentru care turistii romani pot alege ca destinatie perfecta de vacanta aceasta zona este faptul ca localnicii sint foarte primitori. De asemenea, conditia pistelor, modul cum sint acestea pregatite este inca un argument. Apoi, in aceeasi ordine de idei, facilitatile de pe piste sint dintre cele mai moderne, enumerind acum doar telegondolele si telescaunele cu incalzire electrica a scaunelor. Fara doar si poate, in Kitzb•heler–Alpen conditiile si facilitatile de pe pirtii sint dintre cele mai moderne, de ultima generatie.

– Ce anume recomanda zona Brixental drept destinatia ideala de vacanta?

– Pozitionarea zonei este perfecta in ce priveste aeroporturile: Innsbruck, la 80 km, Salzburg, la 100 km, M•nchen, la 150 km. Distanta de la autostrada la noi este de doar 10 km. Facilitatile de cazare sint operate direct de catre proprietari, la ferme, la casele de vacanta, pensiuni sau la hotelurile de trei si patru stele. De asemenea, poluarea este inexistenta, la robinete curge apa plata, calitatea aerului si a zapezii este impecabila!

– Care sint lucrurile care fac diferenta intre Brixental si alte zone de schi din Austria?

– In principal, pozitionarea, aproape de marile orase Salzburg si Innsbruck, de M•nchen, de Kitzb•hel. Apoi cele peste 1.000 km de pirtii disponibile pe un singur skipass. Preturile sint, de asemenea, accesibile. Nu exista cozi la lifturi si telescaune, avem poate cele mai bune apreschiuri si sa nu uitam de farmecul aparte al cabanelor si al hanurilor de pe pirtii.

– Citi romani au fost in sezonul trecut in Brixental si ce previziuni aveti pentru sezonul care urmeaza?

– Am avut aproape 10.000 de innoptari din Romania anul trecut, ceea ce egaleaza numarul innoptarilor din Franta sau Italia. Romania este un punct important in politica noastra de marketing si, de aceea, am trecut la tiparirea prospectelor si ghidurilor in limba romana, am participat la Tirgul de Turism International al Romaniei in octombrie acest an si deja sintem inscrisi pentru tirgul de primavara. Atentia noastra este indreptata spre Romania, ca unul dintre importantele noastre targeturi de promovare.

– Care sint cuvintele care descriu cel mai bine regiunea Brixental?

– Dedicata sporturilor, familiara, primitoare si confortabila, moderna si, bineinteles, care iti lasa o experienta a muntelui de neuitat!

Daca am reusit sa va fac curiosi, va pot spune cum puteti afla mai multe detalii despre aceasta superba zona. Site–ul www.kitzbuehel–alpen.com va poate oferi detalii, va puteti adresa cu solicitari pe adresa de e–mail:info@kitzbuehel–alpen.com sau la tel.: 0043.5357.2000. Pe fax puteti trimite sau primi informatii la 0043.5357.2000.190. Iar daca doriti informatii in limba romana, puteti suna la tel.: 0043.6647.937.724 sau 0766.766.411.Lucian Stanciu partener pentru Romania al

Biroului de Turism Kitzb•heler Alpen

Foto: Biroul de Turism Kitzb•heler Alpen
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona