Scoala de fotografie RGB Photography sarbatoreste trei ani de activitate
ArticolRGB Photography este printre primele scoli particulare de fotografie autorizate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului din Romania.

Obiectivul acestei scoli este formarea de fotografi profesionisti, care, la finalul cursului, sa aiba cunostintele tehnice, artistice si elementele de business necesare fie pentru inceperea unei afaceri proprii in domeniul fotografic, fie pentru a se putea bucura de fotografie ca hobby, la cel mai inalt nivel. RGB Photography este o comunitate dinamica, sustinuta de pasiunea de a invata, de a experimenta si de a impartasi lucruri frumoase.

RGB Photography propune, in prezent, sase tipuri de cursuri de fotografie si cinci workshop–uri.

Cursul de fotografie este primul curs pe care RGB Photography l–a lansat la inceputul anului 2008. Acesta se adreseaza fotografilor incepatori, care doresc o pregatire serioasa in domeniul tehnicii si artei fotografice. Programa cuprinde studierea tehnicii

fotografice la nivel de echipamente si accesorii, fotocompozitie, fotografie de peisaj, portret, macro, fotografie de noapte, de arhitectura, fotografie

alb–negru, tehnici de prelucrare a imaginii si organizarea portofoliului. Fotografia digitala, fotocompozitia si dezvoltarea vizuala detin o pondere importanta in acest curs, bazat pe multe experiente practice.

Cursul de fotografie pentru avansati a aparut ca o continuare fireasca a Cursului pentru incepatori. Programa a fost construita plecind de la necesitatile de studiu ale celor care fie au absolvit deja un curs pentru incepatori, fie au dobindit cunostintele in mod autodidact. Cursul este structurat in cinci parti: fotocompozitie, lumina, culoare, bliturile externe si bliturile de studio si fotografia ca afacere. Pentru a fi admisi la curs, participantii vor sustine un test.

Cursul de creativitate in fotografie a fost construit din dorinta de a pune in valoare creativitatea participantilor prin diferite exercitii si aplicatii practice. Scopul cursului este de a dezvolta imaginatia fotografica a cursantilor si de a oferi solutii utile pentru imagini speciale, la nivel tehnic, dar mai ales la nivel de idee. Cursul cuprinde: 10 concepte de creativitate propuse si explicate, 10 locatii din Bucuresti pentru aplicatiile practice, 10 teme fotografice surprinzatoare, 10 proiecte inedite, care vor pune la incercare creativitatea participantilor, 10 exercitii trasnite pentru a vedea lumea cu totul altfel.

Cursul Fotografie cu impact a plecat de la ideea intelegerii de ce unele imagini au puterea sa opreasca privitorul. Sa il determine sa isi aminteasca fotografia. Sa isi doreasca sa fi fost acolo. Cursul are la baza studierea acelor elemente cu adevarat importante, care deosebesc o imagine banala de una extraordinara, nu doar din punctul de vedere al componentelor vizuale, ci la nivelul intregii organizari. Participantii la curs sint sprijiniti sa constientizeze partile care fac o imagine memorabila, pe care apoi le pot utiliza in propriile imagini.

Cursul Tehnici speciale de fotografiere propune abordarea practica a cinci metode de a fotografia subiecte dificile: apa, obiecte in miscare, obiecte lucioase, diverse tipuri de dinamica. Fiecare tehnica va fi explicata, demon–strata si apoi pusa in practica de fiecare cursant in parte. Scopul cursului este de a pune la indemina participantilor acele mici secrete care duc la rezultate deosebite in cazul imaginilor speciale. Cursurile private sint special concepute pentru persoanele care nu au suficient timp pentru a participa la cursurile normale sau pentru cei care doresc o programa personalizata, oferindu–le ocazia de a studia numai acele capitole fotografice pe care le doresc.Pentru mai multe detalii, puteti accesa website–ul scolii: www.rgbphotography.ro
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona