Fotografia aeriana, in plina dezvoltare
ArticolCaseta.ro este o firma specializata pe productie video, fotografii, filmari de eveniment, editare video si montaj, ce dispune de un studio foto central, cunostinte tehnice si artistice, echipamente foto–video performante, toate pentru calitatea si prestigiul imaginii dumneavoastra.

Fotografia aeriana la inaltime joasa este in plina dezvoltare in Romania si cunoaste din ce in ce mai multe domenii de activitate in care se dovedeste utila.

Experienta in domeniul foto–video si cunostintele tehnice asigura imagini aeriene de calitate, din locuri in care avioanele si elicopterele la scara 1:1 au interdictie de zbor (zone urbane si industriale la altitudini mici).

Zborurile se efectueaza cu aparate de mici dimensiuni – elicoptere multirotor – operate de la sol prin radiocomanda. Aceste aparate de zbor pot atinge altitudini de pina la 2.000 de metri si pot ridica sarcini de pina la 2 kg.

Oferta de pret porneste de la 100 de euro/sedinta foto aeriana, in functie de complexitatea lucrarii.

Pentru mai multe detalii, dar si daca doriti ca oferta sa fie particularizata in functie de cerere, ne puteti contacta la adresa:

Str. Ion Racoteanu, nr. 18, sector 3, Bucuresti

Telefon studio:

Vodafone: 0727.721.163

RDS: 031.412.60.10

e–mail: office@caseta.ro

Manager si consultant foto–video:

ing. Mihai Dragu Telefon: 0721.223.342
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona