"Romania salbatica"
Articol"Romania salbatica" este un proiect initiat de fotograful Dan Dinu, in parteneriat cu WWF Romania, cu sprijinul RNP Romsilva si implementat impreuna cu Administratiile Parcurilor Naturale si Nationale.Gindit pentru o perioada de doi ani, proiectul isi propune sa reuneasca imagini din cele mai spectaculoase zone din parcurile nationale si naturale din Romania, din cele doua geoparcuri si din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, in prima colectie publica de fotografii de calitate din ariile protejate din Romania.

Proiectul a inceput in 2010 si va continua pina in 2012, cind publicul va putea admira colectia completa, cu imagini din toate cele 28 de destinatii vizate. Pe termen lung, acesta va continua sub forma unor expeditii in ariile protejate din afara celor 28 de parcuri, majoritatea locurilor urmind a fi alese din rindul celor mai putin cunoscute publicului din Romania si din strainatate.

Toate fotografiile vor putea fi utilizate de catre administratiile parcurilor in materialele de promovare, ceea ce va crea, prin calitatea si diversitatea care le caracterizeaza, un plus de valoare in componenta de atragere a vizitatorilor.

Proiectul "Romania salbatica" se desfasoara in doua etape. In cadrul celei dintii, care s–a desfasurat in perioada august 2010 si septembrie 2011, au fost strabatute si surprinse in imagini cele 13 parcuri nationale si Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.

Urmeaza ca, pina in toamna anului 2012, citeva incursiuni in cele 12 parcuri naturale si cele doua geoparcuri din tara noastra sa completeze colectia de imagini.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona