Photosetup – mai mult decat un magazin foto
Articol

Anul acesta, la Salonul National de Fotografie Turistica, editia a XVII–a, am avut un partener nou in prezenta magazinului foto specializat Photosetup.

Rapiditatea cu care au raspuns solicitarii noastre precum şi implicarea cu generozitate in sustinerea concursului foto aferent Salonului Foto ne–au starnit curiozitatea sa aflam mai multe despre istoricul acestui magazin. Astfel, am aflat ca firma care gestioneaza magazinul este Simus Trading, reprezentant in Romania pentru unele dintre cele mai performante echipamente foto profesionale, fiind, totodata, principalul furnizor de accesorii foto pentru magazinele foto din Romania. Photosetup este magazinul ideal atat pentru profesioniştii cu experienta in domeniul foto, deoarece acolo aceştia gasesc cele mai bune şi performante echipamente dedicate studiourilor foto profesionale, cat şi pentru pasionatii de fotografie aflati la inceput de drum. Aceştia din urma avand ocazia sa primeasca sfaturi competente despre tehnica fotografica, de la echipa Photosetup, o echipa de profesionişti cu peste

15 ani vechime şi experienta in domeniul foto. Deoarece magazinul este propriul importator, detine in stoc peste 10.000 de produse din care peste 2000 de repere unice. Acest lucru se realizeaza in doua depozite, unul logistic destinat distributiei catre magazinele foto din Romania , altul cu stoc tampon, pentru vanzarea directa, in apropierea show–room–ului. Şi pentru ca tot vorbim despre show–room, am aflat ca acesta se gaseşte intr–o zona selecta a Capitalei, in zona de vile Panduri, fiind locul in care se pot testa cele mai noi accesorii foto, precum şi multe echipamente in premiera in Romania. Magazinul are posibilitatea vanzarii on–line, avand una dintre cele mai bine dezvoltate platforme de comert electronic, atestat TRUSTED, aşa incat cumparatorii sa aiba o experienta cat mai placuta.

Bazandu–se pe experienta de distribuitor, acumulata de–a lungul celor 15 ani in logistica şi livrare pentru magazinele foto partenere, Photosetup are un flux de operare a comenzilor primite on–line, foarte rapid şi bine pus la punct, astfel incat timpul de raspuns pentru fiecare comanda nu depaşeşte cinci minute de la preluarea pana la procesarea ei de catre consultantii de vanzari.

Nu in ultimul rand, site–ul detine o sectiune dedicata educationalului, bogata in lectii de fotografie, sfaturi utile pentru fotografi, evenimente şi ştiri din lumea fotografica, pentru a fi cat mai aproape de comunitatea foto, pe care o sprijina prin actiunile pe care magazinul le organizeaza in mod constant.

In concluzie, Photosetup este cu siguranta un partener de incredere pe care ni–l dorim şi la editiile viitoare.Contact Show–room:

Str. Dr. Anibal Teohari 6, Ap. 1

Tel: 021–4116530

E–mail: office@photosetup.ro

www.photosetup.ro
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona