Cazare alpina
Articol
Piatra Arsa (1950 m)
Calatorii pot opta pentru hotel, care are o capacitate de 80 de locuri, distribuite cite doua in camera; pentru cabana, care are o capacitate de 48 de locuri, distribuite cite patru in camera, sau pentru anexa, care are o capacitate de 45 de locuri, distribuite in trei camere de 14, 15, respectiv 16 locuri. Cei care vor opta pentru o camera in hotel vor trebui sa plateasca 300.000 lei/loc, in cabana 100.000 lei/loc si in anexa 45.000 lei/loc. Pensiunea nu este inclusa in pretul cazarii, dar fiecare poate minca ce doreste la restaurantul cabanei.
La complex se poate ajunge cu telecabina - Sinaia - Cota 2000 sau Busteni - Babele, apoi aproximativ o ora - o ora si jumatate de mers pe traseul Sinaia - Piciorul Pietrei Arse - Piatra Arsa (banda albastra).
Pentru informatii suplimentare puteti suna la 044-311.911
Cabana Voina (950 m)
Cabana Voina este situata la 25 km de Cimpulung-Muscel, cu trecere prin comuna Leresti, intr-o zona de un pitoresc aparte. Aceasta dispune de 140 de locuri, in camere de doua paturi, la pretul de 140.000 lei/loc; patru paturi, la pretul de 125.000 lei/loc, si sase paturi, la pretul de 110.000 lei/loc. Turistii pot lua masa la restaurantul cabanei. Pentru cei dornici de distractie, cabana are in dotare masa de tenis si biliard, bar de zi si de noapte, terasa. Pentru iubitorii de ascensiuni montane, Cabana Voina reprezinta un punct de plecare spre rezervatia Masivului Iezer-Papusa.
Drumetii pot urmari marcajul punct albastru, care duce la Refugiul Iezer, prin Valea Batrina si Pichetul Catunului, marcajul triunghi rosu, care duce la sleul Batrinei, prin Plaiul lui Patru, sau un alt traseu care duce spre creasta Masivului. Accesul la cabana se poate face cu autobuzul din autogara Cimpulung-Muscel (simbata si duminica, orele 9 sau 14).
Mai multe informatii puteti obtine la numarul 048-831.373/048-822.634.
Cabana Cumpana (960 m)
Situata la 45 de km de Curtea de Arges, una dintre cele mai vechi asezari din Tara Romneasca; in depresiunea Cumpana, pe malul lacului Vidraru, Cabana Cumpana ofera posibilitati de odihna si agrement intr-un peisaj montan unic. Dispune de 82 de locuri de cazare, distribuite in 18 camere duble, 12 triple, doua combinate, un apartament cu baie si de 100 de locuri la mese in salonul-restaurant. Posibilitatile de agrement sint diverse: acces la discoteca si la piscina plutitoare pe lac; inchirieri barci, salupe, jocuri si materiale sportive sau plimbari pe malul lacului Vidraru. Accesul se poate face prin Curtea de Arges pina la Casa Argeseana, apoi cu vaporasul de 100 de locuri, care asigura transferul intre Casa Argeseana si Cabana Cumpana. In drum spre cabana, dupa ce treceti de Curtea de Arges, puteti vizita ruinele cetatii de la Poenari, atribuita de traditie lui Vlad Tepes, iar dupa ce ajungeti la cabana, drumul poate continua pe Transfagarasan.
Detalii despre cum puteti ajunge aflati la numarul 048-721.451.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona