COCA-COLA investeste in DRACULA PARK
Articol
Fondul pentru Dezvoltare Turistica Sighisoara S.A. si compania Coca - Cola au ncheiat un contract prin care Coca-Cola Romnia devine unic distribuitor de bauturi nealcoolice n perimetrul viitorului parc Dracula.
n acelasi timp, Coca-Cola a decis achizitionarea unui important pachet de actiuni emise de Fondul pentru Dezvoltare Turistica Sighisoara, societatea de administrare a proiectului.
Este un pas nou spre concretizarea celui mai spectaculos si mediatizat proiect de turism. Implicarea unei companii de talia Coca-Cola ca partener la Dracula Park demonstreaza, daca mai era nevoie, seriozitatea si profesionalismul abordarii, dar si credibilitatea proiectului nostru", a declarat domnul Alin Burcea, ministru secretar de stat n cadrul Ministerului Turismului.
La rindul sau, domnul Tom OBeirne, director general al Coca-Cola Hellenic Bottling Company, a declarat: Sintem mindri sa fim parteneri ai proiectului Dracula Park si sa oferim vizitatorilor acestuia toate produsele noastre. Acest parteneriat reprezinta o initiativa noua pentru Coca-Cola -Romnia si un mod unic de a aduce universul magic al Coca-Cola printre vizitatorii Parcului Dracula din ntrega lume.
Coca-Cola devine astfel, dupa Brau Union, al doilea investitor de talie internationala care se alatura proiectului Dracula Park.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona