Statiunea de vacanta Rosu
Articol
Delta? O imensa pace. O pace infinita. O vasta intindere de apa si stuf. Vasta si reconfortanta, inspirind o liniste si un calm desavirsit. Delta Dunarii? Un vis si o realitate in acelasi timp, un colt unde natura are un farmec aparte, unde emotia te stapineste la tot pasul.
Pentru a ne astimpara dorul tainuit dupa mrejele canalelor, dupa zborul cirdurilor de pasari, ne vom folosi de profesionalismul personalului firmei cu prestigiu in turism, ATBAD S.A. Tulcea. Folosind una dintre navele ATBAD, vom calatori pe un traseu de o rara frumusete, cu punct terminus satul de vacanta Rosu, proprietatea aceleiasi firme.
Pina aici am admirat satele Deltei care se insiruie de-a lungul canalului Sulina pina la Crisan, am strabatut meandrele canalului Caraorman, pe linga grindul cu acelasi nume si am traversat lacul Puiu, unul dintre cele mai intinse din Delta.
Barcile cu rame ce ne sint puse la dispozitie la satul de vacanta Rosu, ne sint de mare folos pentru a cunoaste un colt din mirificul peisaj al Deltei. Ospitalitatea si calitatea celor ce gospodaresc satul de vacanta Rosu, respectiv domnii George Badiu (tel.: 094/677.010) si Mircea Ilie (tel.: 094/325.704), constituie reale motive sa revenim de fiecare data aici. Buni cunoscatori ai Deltei, ei vor fi cei care ne vor face sa ne intoarcem acasa cu icoane de natura in suflet, dupa ce vom fi patruns pe ascunsele canale spre lacurile Rosu, Rosulet, Tataru, Garbadin, Potcoava, Lumina, Puiu, Puiulet sau Erenciuc.
Satul de vacanta Rosu pune la dispozitie vile de trei stele cu camere duble sau simple - dotate cu frigider si televizor si grup sanitar propriu cu dus; vile de doua stele cu camere duble cu grup sanitar propriu si dus, restaurant cu 150 de locuri, discoteca si bar.

Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona