Hoteluri plutitoare
Articol
Vacante la hotelurile plutitoare ale ATBAD Tulcea.
l Delta 2 - hotel plutitor de 4 stele cu o capacitate de 18 locuri in 8 cabine duble si un apartament, fiecare cu baie, grup sanitar propriu si aer conditionat in toate spatiile.
l Delta 3 - hotel plutitor de 3 stele cu o capacitate de 18 locuri in 9 cabine, din care 6 cu pat matrimonial plus 1 cu pat suprapus si 3 cabine cu cite 2 paturi. Toate camerele au baie si grup sanitar propriu si sint dotate cu aer conditionat.
Hotelurile dispun de:
l sufragerii spatioase cu bar, TV color si video
l bucatarii cu dotari moderne
l instalatii de aer conditionat
l instalatii de preparare a apei potabile
l aparatura pentru indepartarea tintarilor
l apa calda in permanenta
l grupuri electrogfene
l sistem de radiocomunicatii
Tarife
l Hotel Delta 2
La un numar de 6 turisti, pretul este de 160 de Euro; la un numar de 8 turisti, pretul este de 128 de Euro; la un numar de 10 turisti, pretul este de 117 de Euro; la un numar de 12 turisti, pretul este de 105 de Euro; la un numar de 14 turisti, pretul este de 84 de Euro. La toate aceste tarife se adauga un supliment de 21 de Euro.
l Hotel Delta 3
La un numar de 6 turisti, pretul este de 120 de Euro; la un numar de 8 turisti, pretul este de 99 de Euro; la un numar de 10 turisti, pretul este de 85 de Euro; la un numar de 12 turisti, pretul este de 75 de Euro; la un numar 14 turisti, pretul este de 67 de Euro; la un numar de 16 turisti, pretul este de 62 de Euro. La toate aceste tarife se dauaga un supliment de 10 de Euro.
Tariful cuprinde:
l cazare si pensiune completa la standard de 4 stele
l excursie in Delta Dunarii cu hotelurile plutitoare tractate de remorcher si cu barci cu rame si motor sau hidrobuze pentru plimbari in locuri pitoresti si greu accesibile
l taxa de intrare in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii
Tariful nu cuprinde:
l bauturile alcoolice
l supliment cazare in apartament: 27 de Euro/zi/pat
l alte servicii suplimentare (inchiriere salupa rapida, ustensile de pescuit, schi pe apa, deplasarea pe timpul noptii sau pe ceata cu utilizarea radarului)
l autorizatie pentru pescuit sportiv
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona