Vama Veche
Articol
Echivalentul romanesc al Ibizei, Vama Veche nu este un simplu loc pe malul marii ci o stare de spirit, refugiul celor care cauta libertatea de expresie.
Sezonul incepe primavara devreme si se termina toamna tirziu, atunci cind vremea se schimba brusc. Acesta este si motivul pentru care, de 1 mai si pina spre sfirsitul lunii septembrie aici au loc concursuri de windsurf.
De 1 mai, ca de obicei, plaja a fost colorata de vele, placi si windsurferi veniti din toata tara si nu numai: bucuresteni, brasoveni, baimareni, satmareni, chiar si un bulgar cu cetatenie franceza. Vintul nu s-a aratat deloc si surferii au fost dezamagiti. De obicei, cind bate vintul, pe toti dependentii ii apuca tremuratul si sint ravasiti de adrenalina: " Cind bate vintul uiti de tot, te apuca febra si te dai pe apa pina obosesti. Desi la noi windsurfingul este un pionierat total, surferii nu au teribilismul specific: "asta nu e un sport extrem sau un mod de a-ti procura senzatii tari. E ceva de suflet, se intimpla in interior, in profunzime. Si ramine acolo. Ei cred ca windsurferul trebuie sa fie un om cu personalitate, responsabil, cu o vointa de fier. Un tip adevarat: "Daca n-ai caracter nu te dai cu placa!

Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona