Wind-surfing
Articol
Daca va trece vintul prin cap trebuie sa stiti cite ceva despre acest sport.
Pentru a te da cu placa vintul trebuie sa aiba intre 16 km/h si 80 km/h.
Pretul minim pentru echipamentul de windsurf este de 1 500 de marci si se procura numai de "afara. In ceea ce priveste maximul limita este cerul.
Echipamentul contine in general 3 placi, 7 vele, 1 catarg, 1 boom (cadrul de care se tine vela cu miinile) si 1 trapez (hamul cu care corpul este prins de boom pentru a compensa forta velei cu greutatea acestuia, atunci cind vela nu este tinuta cu mina). Velele pot avea de la 3 mp la 11 mp. Cea mai mica se foloseste atunci cind vintul este mai puternic si viceversa. Trebuie sa specificam si faptul ca asamblarea acestor piese dureaza aproximativ o ora.
Costumul de neopren este o alta piesa foarte importanta a echipamentului. Chiar daca afara sint peste 30 de grade, in larg vintul n-o sa te ierte iar pielea ta va avea de suferit.
Sa speram ca in toamna vintul o sa-si faca de cap si o sa-i intarite si mai tare pe surferi. Pentru a va asigura un loc la spectacolul din septembrie trebuia sa va spunem ca preturile pentru cazare la Vama Veche le puteti afla accesind site-ul www.vamavecheholidays.ro

Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona