In domeniul pregatirii fortei de munca
Articol
1. Conform prevederilor legislatiei, organizeaza si realizeaza cursuri de calificare, recalificare si policalificare in meserii specifice sectoarelor de activitate care necesita forta de munca respectiva, cu avizul Ministerului Educatiei si Cercetarii (corespunzator Legii invatamintului nr. 84/1995, cap. IV, art. 135).
2. Cu aprobarea Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale, realizeaza cursuri de reconversie a fortei de munca, corespunzator necesitatilor la momentul organizarii acestor cursuri.
3. Cu aprobarea Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, recipientilor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR), organizeaza si realizeaza cursuri de calificare si autorizare pentru meserii specifice acestui domeniu de activitate.
Centrul de Pregatire pentru Personalul din Industrie - Busteni - dispune de o baza materiala compusa din:
Corp de invatamint alcatuit din: sala amfiteatru cu 370 de locuri, sase sali de clasa cu 30-60 de locuri, dotate cu retroproiector, doua laboratoare fonice pentru invatarea limbilor straine, fiecare cu cite 18 locuri, dotate cu aparatura audio-video, benzi si casete audio-video, TV color, laborator de informatica dotat cu o retea de opt unitati PC racordate la Internet, scanner si imprimante, serviciu de tehnoredactare si multiplicare dotat cu unitate PC, imprimanta color si copiator.
Unitate proprie de cazare care consta intr-o cladire cu 105 camere, fiecare cu doua paturi si grup sanitar cu dus.
Unitate proprie de alimentatie publica, care este compusa din: bar, cantina cu doua sali - sala mare (200 de locuri pe serie), sala de protocol (60 de locuri).
Tel./Fax: 0244/321.034/320.867;
E-mail cppibusteni@rdslink.ro
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona