Stana de Vale
Articol
Statiunea de la Izvorul Minune
Asezata la 1100 m altitudine, la obirsia Vaii Zadului de sub Virful Poieni, si strajuita de Muntii Vladeasa si Padurea Craiului, statiunea Stina de Vale atrage calatorul prin mirificul peisajului si diversitatea posibilitatilor de odihna si agrement. Din causul de piatra captusit cu paduri de conifere si strabatut de ape cristaline si repezi, Stina de Vale va cheama sa veniti si sa reveniti pe aceste meleaguri. Situata la 24 km de Beius, statiunea dispune de un climat montan cu ierni reci si veri racoroase. Cele saisprezece trasee montane marcate ce pornesc de aici va poarta spre locuri de o salbatica frumusete precum cascada Saritoarea Bohodeiului, cea mai mare din Romania (cu o cadere de apa de 96 m), si pestera Ursilor, Meziad sau Alunului. Iarna, Stina de Vale atrage iubitorii schiului dispunind de o moderna pirtie cu instalatie de transport pe cablu.
Hotelul Iadolina, unitate etalon a statiunii, ofera spre cazare 50 de camere si apartamente modern mobilate si este alcatuit din trei corpuri de cladire, fiecare cu cite doua etaje. Acesta este deservit si de un bar de noapte modern, o discoteca si o sala de conferinte. Alaturi de hotelul Iadolina, clasificat la doua stele, vilele Izvorul Minunilor, clasificate la patru stele, amplasate in apropierea Izvorului Minunilor, ofera minunate conditii de odihna. Compuse din living-room si doua dormitoare, ele sint mobilate modern si sint dotate cu televizor color cu antena prin satelit, minibar, instalatie de aer conditionat, dus cu instalatie de hidromasaj si bucatarie dotata ultramodern. Ele dispun, de asemenea, si de terasa si parcare proprie.
Toate acestea fac din Stina de Vale o statiune foarte apreciata atit de turistii romani, cit si de cei straini. Pentru mai multe detalii sunati la 0744 /599 334.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona