Statiunile Tusnad si Borsec
Articol
O echipa de control din cadrul Directiei Generale de Autorizare si Control a Ministerului Turismului a intreprins in perioada 22 - 25.07.2002 o verificare a statiunilor Borsec si Tusnad din judetul Harghita.
In urma verificarilor au fost inregistrate mai multe deficiente pe baza carora, in timpul controlului, au fost luate mai multe masuri si constatarile in cauza au fost aduse la cunostinta autoritatilor publice locale din cele doua statiuni precum si Consiliului Judetean Harghita.
In ceea ce priveste statiunea Borsec, in acest moment, se poate spune ca din punct de vedere turistic aceasta nu mai exista.
Turistii sositi in acest loc nu pot beneficia de cazare si masa la standarde decente, de tratament balnear, asistanta medicala si agrement turistic. Majoritatea structurilor de primire detinute de S.C. Borsec S.A. au fost inchise circulatiei turistice datorita starii avansate de degradare in care se afla, fiindu-le retrase certificatele de clasificare.
In statiunea Tusnad, echipa de control a Ministerului Turismului a constatat o situatie turistica mai buna decit cea din statiunea Borsec.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona