Succesul programului "Litoral pentru toti"
Articol
"Expertul" PNL n materie de turism, domnul senator Popa Nicolae, a facut recent o serie de declaratii publice privind "scaderile semnificative ale ncasarilor din turism si dezastrul programului social - "Litoral pentru Toti".
Privitor la aceste afirmatii, Ministerul Turismului considera ca domnul Popa Nicolae este probabil dezinformat, datele la care domnia sa a facut referire fiind publice si putind fi obtinute de orice persoana de buna credinta, fie ea fizica sau juridica.
Astfel, pentru anul 2001, "scaderea" de care vorbea domnul Popa Nicolae a fost de fapt un plus de 15 procente, n anul 2001, suma totala fiind de 500 milioane de dolari.
n ceea ce priveste programul "Litoral pentru Toti", insinuarea conform careia Ministerul Turismului ar exercita presiuni asupra hotelierilor pentru a participa la acest program este de asemenea falsa, hotelierii fiind aceia care au solicitat mentinerea unitatilor hoteliere n circuitul turistic, prin prelungirea sezonului estival.
Pentru a se convinge de succesul programului "Litoral pentru Toti" Ministerul Turismului i sugereaza domnului Popa Nicolae sa faca un recensamint al turistilor care s-au aflat in septembrie pe litoral si asteapta cu interes rezultatele de aritmetica ale senatorului PNL ,precum si alte statistici facute probabil n timpul sedintelor de partid sau la bufetul Senatului.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona