Proiecte pentru informare turistica
Articol
O echipa din cadrul Ministerului Turismului s-a aflat n perioada 12-13 septembrie a.c. n municipiul Arad, n vederea expertizarii turistice a zonei. Programul deplasarii a cuprins vizitarea hotelurilor Arad, Parc, Central si Jackson de la punctul de trecere a frontierei din Nadlac, unde Ministrul Turismului a hotarit, mpreuna cu autoritatile locale, amplasarea unui touch screen pentru informarea turistica. Acesta face parte dintr-un program amplu, care va fi pus n aplicare de Ministerul Turismului n colaborare cu Prefectura Arad si Consiliul Judetean, constind n montarea unor panouri pentru informarea turistilor care intra n Romnia, n conformitate cu normele Organizatiei Mondiale a Turismului.
Cu ocazia vizitei, la sediul Prefecturii a avut loc o ntilnire cu oameni de afaceri din domeniul hotelier, reprezentanti ai administratiei publice locale si ai Ministerului Turismului, n cadrul careia s-a stabilit punerea n practica a unor proiecte comune, axate n principal pe coordonatele promovarii turismului regional.
De asemenea, au fost discutate modalitatile concrete de introducere a judetului Arad n programul "Romnia - tara vinurilor" si initierea unor programe de turism transfrontalier.
Cu aceasta ocazie, Ministrul Turismului, Dan Matei Agathon, a participat la inaugurarea celui mai nou hotel din lantul hotelier ,"Continental", o constructie moderna, clasificata la categoria 3 stele.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona