Hotel Castel Dracula
Articol
Bine ati venit in Pasul Birgaului, Dracula Land-ul romnesc, acolo unde scriitorul irlandez Bram Stocker, autorul celebrului roman publicat in 1897, si-a imaginat si amplasat fantasticul castel al singerosului erou care a zguduit lumea din temelii: Contele Vampir "Dracula".
Pasul Birgaului care face legatura dintre Transilvania si Bucovina constituie o atractie deosebita din punct de vedere turistic. In aceasta zona mirifica, castelul - hotel Dracula, amplasat la altitudinea de 1116 m, domina larga panorama a muntilor. Arhitectura medievala a castelului si a curtii interioare impresioneaza prin originalitatea sa.
Hotelul dispune de 140 de locuri de cazare in: 3 apartamente si 62 de camere cu doua paturi, baie proprie, telefon, TV. Pe linga diverse servicii, la cerere mai puteti beneficia si de sauna. Restaurantul si crama hotelului ofera o gama larga de meniuri si bauturi.
In afara sezonului rece, cind va stau la dispozitie pirtii de schi, babyschi si pirtii pentru sanie, puteti face drumetii la: Vechiul drum al romanilor, Magura Calului, Stinca Piatra Fintinele sau la Dealul Zimbrului.

4445 PIATRA FINTINELE
Judetul BISTRITA - NASAUD
ROMNIA
Tel.: (0263) 266 841, (0263) 265 192
Fax: (0263) 266 119
e-mail: draculaland@bn.ro
www.draculaland.bn.ro
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona