Bursa de turism balnear
Articol
O echipa din cadrul Ministerului Turismului, condusa de Ministrul Dan Matei Agathon, a participat in luna octombrie la Bursa de Turism Balnear, organizata de Federatia Patronala din Turism si Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romnia cu sprijinul Asociatiei Investitorilor din Poiana Brasov.
La acest eveniment au participat 80 de expozanti reprezentind topul firmelor de turism din Romnia, pina n acest moment fiind ncheiate numeroase contracte, ndeosebi pentru perioada sarbatorilor de iarna.
Cu aceasta ocazie, Ministrul Dan Matei Agathon s-a ntilnit cu conducerea OPTBR, tema discutiilor fiind proiectul de Ordonanta de Urgenta ce urmeaza a fi prezentat de Ministerul Turismului n viitoarea sedinta de Guvern. Proiectul vizeaza organizarea si functionarea societatilor comerciale de turism, de recuperare si balnear.
"Ma bucur ca Ministerul Turismului si Ministerul Sanatatii si Familiei mpreuna cu OPTBR au gasit un punct comun de discutie n ceea ce priveste turismul balnear, n acest fel creindu-se bazele juridice pentru relansarea turismului balnear romnesc", a declarat Dan Matei Agathon.
Un alt subiect al discutiilor a fost legat de negocierea conditiilor financiare ale programului social al Guvernului Adrian Nastase "Turism pentru Sanatate" - editia a II-a. n acest sens s-a hotarit ca o echipa mixta, formata din experti din Ministerul Turismului si OPTBR, sa finalizeze n cel mai scurt timp detaliile de ordin tehnic privind acest pachet de servicii (cazare, masa si tratament).
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona