Proiectul
Articol
Pe 12 noiembrie Ministrul Secretar de Stat, domnul Alin Burcea, s-a ntalnit cu o delegatie condusa de domnul Juan Costa Climent, Secretarul de Stat al Comertului si Turismului din Spania.
Discutiile purtate au avut n vedere proiectul "Marca Q" - n turism, proiect ce promoveaza anumite standarde de calitate n turism, diferite de standardele clasice de calitate ISSO.
Datorita faptului ca Spania este o tara cu o intensa activitate n domeniul turismului, Ministerul Comertului si Turismului din aceasta tara a lansat un proiect care se numeste "Sigla Q", pentru stabilirea unor standarde de calitate. Proiectul similar romanesc va beneficia, n urma acestor consultari, de experienta acumulata de partenerul spaniol. De asemenea, discutiile au mai vizat si viitoare colaborari, n special n domeniul nvatamantului turistic.
"Proiectul romanesc <> - n turism reprezinta unul din pasii necesari n vederea alinierii tarii noastre la cele mai exigente standarde de calitate europene n domeniul turismului. Suntem ncantati ca demersurile ntreprinse de Ministerul Turismului care n acest sens beneficiaza de suportul extrem de calificat al partenerilor spanioli", a declarat Ministrul Secretar de Stat, domnul Alin Burcea.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona