Reteaua Hoteliera RIU n Romania
Articol
Recent a fost semnat contractul de management ntre lantul hotelier RIU si hotelul Riviera din statiunea Mamaia. Lantul RIU detine peste 100 de hoteluri, totalizand peste 20.000 de locuri, preponderent n Spania. Cel mai mare tour-operator european, TUI, detine 50% din actiunile RIU.
Contractul de management a fost semnat pentru o perioada de 5 ani, hotelul Riviera cedand o parte din profit pentru managementul pus la dispozitie de catre RIU. O conditie esentiala pentru derularea colaborarii este aducerea hotelului Riviera la standardele RIU. n acest sens, partile s-au nteles pentru efectuarea unui volum de investitii de circa doua milioane de euro. Lucrarile au nceput deja, acestea constand n: recompartimentarea hotelului si a restaurantului, modernizarea bailor, nlocuirea mobilierului din camere, introducerea aerului conditionat si refacerea piscinei.
n luna ianuarie hotelul Riviera va trece la actiunea de selectionare a personalului pentru sezonul de vara. O parte din personalul selectat va urma n perioada de iarna cursuri de specializare n Spania, pentru ca ncepand din vara hotelul Riviera sa se afle "sub comanda" a 4 manageri ai lantului RIU.
"Intrarea n turismul romanesc a lantului RIU, apartinand celui mai mare tour-operator european - TUI, reprezinta recunoasterea internationala a eforturilor Guvernului Romaniei pentru relansarea n forta a turismului si intrarea noastra n lumea <> a turismului international", a declarat Ministrul Turismului, domnul Dan Matei Agathon.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona