Dezvoltarea turismului de familie
Articol
O echipa din cadrul Ministerul Turismului, condusa de ministrul Dan Matei Agathon, a participat pe 31 octombrie, la Salzburg, la lansarea oficiala a catalogului cu oferta turistica pentru anul 2003 a celui de-al treilea mare tour-operator european, ITS.
Cu ocazia acestui eveniment, la care au participat 3000 de agentii care colaboreaza cu ITS, Ministrul Turismului s-a ntalnit cu vicepresedintele concernului german, domnul Dirk Berlinghoff, stabilind totodata promovarea comuna a Romaniei pe piata germana. n acest sens, n perioada mai-septembrie a anului viitor, vor vizita Romania doua grupe de reprezentanti ai unor firme tour-operatoare din Germania care colaboreaza cu ITS, si doua grupe de ziaristi.
ITS, cel de-al treilea mare tour-operator european, care are anual o cifra de afaceri de peste 1,2 miliarde de euro, specializat n turismul de familie, a ncheiat contracte cu hotelierii romani prin care, n anul 2003, 20.000 de turisti germani ne vor vizita tara. Totodata, s-a decis ca destinatia Romania sa fie operata, n premiera, n colaborare cu TAROM. n sezonul viitor, ITS va lansa pe litoralul romanesc primul club all-inclusive la Hotel Tismana din Jupiter, care va purta numele de "Sun Shine Club".
Prezentarea ofertei ITS pentru 2003 a avut loc n cadrul unui spectacol grandios, la care au participat toti cei 3000 de colaboratori ai concernului german. Cu aceasta ocazie a fost difuzat un film publicitar n care a fost inclusa si Romania ca noua destinatie oferita de ITS. Catalogul, care a fost tiparit ntr-un milion de exemplare, cuprinde oferta Romaniei n 16 pagini, fiind prezentate statiunile de pe litoralul romanesc (Mamaia, Olimp, Neptun, Jupiter si Saturn) si unele circuite turistice.
"Prezenta Romaniei la acest eveniment reprezinta un succes n ceea ce priveste dezvoltarea turismului de familie, avand n vedere faptul ca ITS este cel mai mare tour-operator din Europa specializat pe acest tip de turism. Este un nou pas facut n lumea buna a turismului mondial, demonstrand nca o data ca putem face fata cu brio standardelor celor mai importante firme tour-operatoare din Europa", a declarat Ministrul Turismului, Dan Matei Agathon.

Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona