Romania la Targul International de Turism FITUR - Madrid
Articol
O delegatie a Ministerului Turismului condusa de Dan Matei Agathon a participat n luna ianuarie la cel de-al doilea targ international de turism ca importanta, FITUR - Madrid. Targul de turism FITUR, aflat la a 10 editie, a fost inaugurat de Excelenta Sa Regele Juan Carlos I si Regina Sofia a Spaniei. La aceasta manifestare au participat 175 de tari si regiuni, 100.000 de vizitatori profesionisti si un numar de 7000 de ziaristi. n acest an, Romania a participat cu un stand de 100 mp n care 20 de tour-operatori au prezentat oferta de turism a tarii noastre. La standul Romaniei s-au organizat degustari de produse traditionale romanesti, au avut loc prezentari ale mesterilor populari, precum si spectacole sustinute de trupa "Etno".
De asemenea, Dan Matei Agathon a acordat un interviu celui de-al doilea ziar economic din Spania, Cinco Dias, interviu n care a prezentat oferta turistica a Romaniei si proiectele aflate n derulare de Ministerul Turismului.
"Participarea Romaniei n ultimii doi ani la acest targ, precum si campania agresiva pe care Ministerul Turismului o face pentru promovarea destinatiei Romania pe piata spaniola au dus la o crestere a numarului de vizitatori spanioli cu 21,6% n 2001 fata de anul 2000 si cu 19,5% n 2002 fata de anul precedent", a declarat Dan Matei Agathon.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona