Romania, o destinatie pentru tarile scandinave
Articol
Firma tour-operatoare Tema Resor, specializata n circuite tematice si apartinand celui mai important operator de charter din tarile scandinave, concernul Star Tour, a inclus destinatia turistica Romania n catalogul sau de vanzare din Norvegia, Suedia si Danemarca.
Romania este prezenta n catalogul Tema Resor, mpreuna cu Bulgaria, n cadrul unui circuit de 8 zile - 3 zile n Bulgaria si 5 zile n Romania - care include Bucuresti, Sinaia, Brasov, Sighisoara, Medias, Sibiu si Curtea de Arges.
n lipsa unei legaturi aeriene directe ntre tarile scandinave si Romania, se foloseste momentan charterul companiei Star Tour catre Bulgaria, unde se desfasoara prima parte a circuitului. Considerand ca vanzarile pentru acest produs merg foarte bine, Gorm Pedersen, Product Manager la Star Tour Danemarca, a afirmat ca sunt sanse mari ca firma sa nceapa, din sezonul de vara 2004, operarea unor curse charter catre aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, decizia n aceasta privinta urmand a fi luata n primavara anului 2003.
"Eforturile pe care Ministerul Turismului le face n scopul promovarii Romaniei ca destinatie turistica au nceput sa dea roade. Iata ca Romania intra n forta nu numai pe piata germana, prin revenirea celor trei mari tour-operatori, dar si pe cea din tarile nordice, ceea ce arata ca turneul de promovare efectuat anul trecut n zona nu a fost de prisos", a declarat ministrul turismului, Dan Matei Agathon.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona