Romania la Targul de Turism
Articol
O delegatie a Romaniei a participat, n perioada 16-19 ianuarie, la Targul de Turism "Ferien Messe", care se desfasoara anual la Viena.Editia din 2003 a atras 450 de expozanti din 45 de tari, care si-au desfasurat oferta pe o suprafata de 30.000 mp. La aceasta manifestare Romania s-a prezentat cu un stand de 120 mp, care a gazduit reprezentanti ai diferitelor firme de turism din tara, cum ar fi: Karpaten Turism-Bucuresti, Finesse-Bucuresti, Delta Travel-Tulcea, S.C. Felix S.A., Baile Felix, Gamma Touristic-Constanta, Fundatia EnduRomania-Timisoara, George Turism-Campulung, Hotel Eden-Campulung etc.
n cele 4 zile de targ, standul romanesc a fost vizitat de peste 40 de ziaristi si peste 100 de specialisti, carora le-a fost prezentata oferta turistica romaneasca, fiind de asemenea tratati cu produse traditionale (vinuri de Murfatlar, tuica de pruna, afinata bucovineana etc.).
Tinand cont de aprecierile specialistilor si ale reprezentantilor mass-media, precum si de interesul manifestat de publicul vizitator, se poate spune ca Romania a fost la naltime, confirmand asteptarile si contribuind astfel la cresterea popularitatii tarii noastre printre destinatiile turistice "la moda" pentru turistii austrieci.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona